Rituelen

Elke dag, een cadeautje voor jou!

In ons belevenisprogramma bieden we meer dan opgietingen. Fijne scrubsessies, gezichtsmaskers, meditaties en klank-, kleur en geurrituelen. Van ons, voor jou. Om van je saunadag een echt feestje te maken. Geniet ervan!

Klank- en geurrituelen

Klank ritueel: Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Dat ervaar je tijdens het unieke klankritueel. Een fijne combinatie van weldadige warmte en rustgevende oosterse klanken. Heerlijk voor lichaam en geest.

Smoke ritueel: Ontdek de unieke combinatie van klank en geur in onze warme Vijversauna. Ervaar de magie van oosterse instrumenten en de geur van kruiden, hout en hars. Een bijzondere en ontspannen ervaring die zeker de moeite waard is.

Geurbeleving: Geniet van de fijne warmte in onze kelo sauna én ervaar het weldadige effect van etherische oliën op jouw lichaam. Sluit je ogen en ga even voor een moment op reis. Onze saunameesters laten je kennismaken met de magie van geur. Ontspannend en verkwikkend.

 

De klankschalen

Klankschalen zijn unieke klankinstrumenten uit de Himalaya. Al eeuwen lang worden ze gebruikt in kloosters in Tibet en Nepal. Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat en de trillingen van de klank diep door de huidlagen heen resoneren, kun je tijdens dit ritueel een heerlijke diepe ontspanning ervaren. Heerlijk om even weer in balans te komen en nieuwe energie op te doen.

Aan dit ritueel zijn voor saunagasten geen extra kosten verbonden. Deelname is mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Verwen rituelen

Vitaal floating: Ontspannen bewegen en floaten in warm water. De combinatie van yoga, pilates en floating zorgt ervoor dat je bewuster wordt van je lichaam en geest en dat dit beter op elkaar wordt afgestemd. Met als resultaat verhoging van de spierkracht, lenigheid en directe, diepe ontspanning voor lichaam en geest.

Gezichtsmasker: Tussen de saunarondes door je huid even extra hydrateren en verzorgen? Tijdens dit ritueel ontvang je een heerlijke crème/peeling als verwennerij voor jou en je huid. Breng het aan op je gezicht, laat het een paar minuten intrekken en geniet van een zijdezachte huid.

Opgietingen

Liever show of traditioneel?

50 minuten gezichtsbehandeling

Opgietweekenden

Elke maand een weekend de beste Aufguss.

Cleanformance Reserveren

Maak een keuze.