Reserveer direct
Baden entree Sauna entree
Heb je een voucher?
voucher inwisselen
NL

Onze restaurants

Vol sfeer en smaak.

Geef je dag nóg meer smaak met een gezonde lunch óf een heerlijk diner. Natuurlijk krijgt ook het zintuig ‘smaak’ alle aandacht in Thermen Soesterberg. De twee restaurants met de alleszeggende namen ‘Hemels’ en ‘Natuurlijk’ zijn pure verwennerij: smullen van verse en biologische producten én proeven van het goede leven.

Restaurants

Wellnessfood

‘Wellnessfood’, oftewel: bewust, verantwoord en lekker eten. Dat is ons idee. Want goed eten dat smaakt beter. Beter voor mond, hoofd én hart. Eten dat met aandacht en liefde door onze koks wordt bereid. Lekker, omdat we het fijn vinden dat je bij ons culinair geniet. Bewust, met respect voor mens, dier en natuur. Verantwoord, omdat we graag een bijdrage leveren aan jouw gezonde levensstijl.

Puur en persoonlijk

Zuiver waar het kan, dat is onze filosofie. Daarom is ons wellnessfood zoveel mogelijk vrij van kleur-, geur- en smaakstoffen. Zijn ze niet nodig, dan gebruiken we ze ook echt niet. Zo kun je met een goed gevoel genieten van onze ingrediënten en gerechten.

Ook wanneer je een allergie hebt, zorgen wij dat je je bij ons goed blijft voelen. Daar houden we rekening mee bij onze buffetten. Met voor jou passende producten, veilige gerechten én met persoonlijke begeleiding van onze foodspecialisten. Een goed gevoel, daar gaat het om.

Eet goed, eet smakelijk!

Lounge

In ons lounge restaurant Natuurlijk, kun je heerlijk borrelen bij de haard.

Arrangement

Of boek een fijn arrangement.

Arrangementen

Hamam

Verwen jezelf eens met een hamamritueel

Hamam

Maak een keuze.