Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Algemene informatie

Wellness, zintuigen en natuur hebben alles met elkaar te maken. Samen staan ze voor intense ervaringen en voor belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z'n puurst. Je vindt het in Thermen Soesterberg, waar we al jouw zintuigen raken én verrassen.

Tarieven

 Tarieven

  Prijs
Entree  vanaf € 37,50
Entree ochtend (tot 14.00 uur) vanaf € 24,50
Entree avond (vanaf 16.00 uur) vanaf € 27,50

Weekenden
Op vrijdag, zaterdag, zondag geldt een weekendtoeslag van € 3,-. Bij externe acties/vouchers gelden afwijkende weekendtoeslagen, deze staan vermeldt op de voucher en/of de actiepagina.

Acties en arrangementen
We gunnen jou veel verwen- en genietmomenten. Daarom hebben we vrijwel altijd de fijnste acties en arrangementen. Da’s extra genieten dus. Houd onze website in de gaten óf schrijf je in op de nieuwsbrief, dan ben je de eerste die onze acties en kortingen ontvangt!

Vakanties
Kom je genieten op een officiële feestdag of in een vakantie? Bekijk dan vooraf onze entreetarieven in de kalender. Er kan een toeslag gelden op deze dagen. Dit is zichtbaar in de kalender.

Heb je een voucher? Soms kun je deze niet gebruiken op feestdagen en in vakanties. Ook dit staat in de kalender.

Verhuur en Verkoop
Geen zin om je badjas en handdoeken mee te nemen van en naar huis? Tip: huur ze bij Thermen Soesterberg! Bij onze handdoekenservice kun je ze bovendien een aantal keer per dag omwisselen. Zo geniet je de hele dag van droge, frisse handdoeken. Daar word je blij van!

Slippers vergeten? Geen probleem, die verkopen wij in diverse uitvoeringen en maten. Misschien zelfs in jouw favoriete kleur…

  • Handdoekenservice (huur) € 10,95
  • Badjas (huur) € 9,95
  • Badslippers (koop) € 9,95

Nóg een tip: met ons Saunapakket huur je een badjas, handdoekenservice en slippers voor  € 22,95. Zo bespaar je 20%. De slippers koop je, dus die neem je mee naar huis.

Openingstijden

Dagelijks 09.00 - 23.00 uur
   

 

Beauty afdeling

Dagelijks   10.00 - 22.00 uur
   

Iedere dinsdag is het badkledingdag.  Het dragen van badkleding is op die dagen verplicht, in alle faciliteiten. Voel je welkom én op je gemak tijdens de badkledingdagen.

Adres

Frits Koolhovenweg 8
3769 TR Soesterberg

Route

Let op: helaas is de Frits Koolhoven weg nog niet in elk navigatiesysteem aanwezig. Je kunt daarom het beste in jouw navigatiesysteem invoeren; Richelleweg 3, Soesterberg en daarna de borden volgen.

 

Telefoon

Heb je ons nodig? We helpen je graag.
Je zult begrijpen dat de huidige maatregelen leiden tot vragen en tot een grotere drukte op onze Contact Center. Heb je een vraag, kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@thermensoesterberg.nl. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Wil je ons toch liever telefonisch spreken? 
Onze medewerkers staan je graag te woord via het
telefoonnummer 033- 462 2460.

Op maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur.
Zaterdag en zondag kun je ons bereiken tussen 9.00 en 17.00 uur.

 

E-mail

Heb jij suggesties, tips en/of opmerkingen voor ons? Deze kun je naar ons mailen via info@thermensoesterberg.nl

Wellnesscard

Staat groots en vaak genieten bovenaan jouw lijst? En bezoek je Thermen Soesterberg meerdere keren per jaar of week? Dan is onze wellnesscard iets voor jou! We hebben cards voor verschillende dagdelen.

BEKIJK

Badkledingdagen

Je goed voelen, daar gaat het om in onze sauna's. Voel je je nóg beter in badkleding? Kom dan naar onze badkledingdagen. Zo kun je écht ontspannen en genieten.

Huisregels

Ontspannen en genieten, op je eigen manier. Je hebt er alle ruimte voor bij de Thermen. Die ruimte is er natuurlijk voor iedereen. En daarom zijn er een paar regels. Of zoals wij ze liever noemen: dingen om even bij stil te staan.

Eigen eten en drinken hoef je niet mee te brengen. Sterker nog, het is niet toegestaan. Laat je verrassen in onze restaurants. Veel leuker. En lekkerder. Durven we best te zeggen, want we weten wat onze chefs voor jou in petto hebben…

Fijn voor jezelf, fijn voor een ander: slippers aan je voeten. Op het saunaplein, in de douches en in de restaurants is het vanzelfsprekend. Of eigenlijk gewoon verplicht. Oh ja, slippers mogen niet mee de sauna’s in.

Je boek, flesje of bril altijd bij de hand? Gebruik onze doorzichtige tasjes, er is er één inbegrepen bij je entree. Heel handig. En duurzaam, mits je het tasje weer inlevert wanneer je naar huis gaat natuurlijk. Zo zie je, we hebben oog voor jou én voor het milieu.
 
Elektronische apparatuur? Meenemen mag best, gebruiken niet. Ook het maken van beeldopnamen is not done. Maar ja, dat is eigenlijk logisch.  Toch even op je mobiele telefoon of horloge kijken? Dat mag (alleen) in de receptieruimte. Onze tip? Houd ze lekker thuis of in je kluis, je komt immers om de tijd en alledag even te vergeten…

Rust en stilte, de meeste gasten komen er speciaal voor naar de Thermen. In onze rustruimte, sauna’s en stoombaden is het zelfs verplicht. Rust als garantie, hoe fijn is dat!

Bij ons kom je genieten én zweten. Allebei heel gezond. Om de sauna’s gezond en fris te houden is het voor iedereen verplicht om op een grote droge handdoek plaats te nemen, inclusief je voeten.

Restaurants en (natte) handdoeken, best een gekke combinatie. Ga je een hapje eten, laat je handdoek dan even ergens achter. Restaurants en badjassen, dat vinden we wél een logische combinatie. Trek je badjas dus aan voordat je aanschuift.

Intiem gedrag is niet toegestaan. Daarover zijn we kort en duidelijk. Zie je iets gebeuren wat ongepast en ongewenst is? Aarzel niet, meldt het ons meteen. 

Bij de Thermen zorgen we goed voor iedereen. En we zijn oplettend. Maar wij kunnen niet alles zien en voorkomen. We zijn daarom niet verantwoordelijk voor letsel, verlies of diefstal. Gaat het eens mis? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

Waar de een van geniet, geniet de ander liever niet van mee, zoals roken. Maak daarom gebruik van de aangegeven rookzone op het terras. 

Soms geven onze medewerkers een aanwijzing of instructie. Dat doen ze dan met een reden. Volg deze op. Voor jouw en ieders veiligheid.

Genieten kent geen leeftijd. In ons wellnessresort wel: vanaf 12 jaar zijn kinderen welkom. Onder begeleiding van een volwassene én met een geldig identiteitsbewijs, dat wel.

Veelgestelde vragen

Vragen die ons vaak worden gesteld, de veelgestelde vragen of FAQ, hebben we voor je op een rijtje gezet.
Je vindt ze onder Veelgestelde vragen 

Parkeren

Jouw auto kan je gratis parkeren op het terrein van Thermen Soesterberg. Bij het uitchecken krijg je een parkeermuntje mee, waarmee je ons parkeerterrein weer kan verlaten. 

Graag niet parkeren bij onze buren in de woonwijk. 

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal in ons beleid.

Lees meer

Van ons, voor jou!

Raken en verrassen. Dat doen onze arrangementen.

Arrangementen

Pure wellness

Onze behandelingen maken je dag helemaal compleet!

Behandelingen

Maak een keuze.