NL

Algemene informatie

Wellness, zintuigen en natuur hebben alles met elkaar te maken. Samen staan ze voor intense ervaringen en voor belevingen in de zuiverste vorm. Wellness op z'n puurst. Je vindt het in Thermen Soesterberg, waar we al jouw zintuigen raken én verrassen.

Tarieven

 

 

maandag t/m donderdag

vrijdag t/m zondag

Dag entree  

37,50

40,50

Ochtend entree 

22,50

25,50

Avond entree 

25,50

28,50

Acties en arrangementen

We gunnen jou veel verwen- en genietmomenten. Daarom hebben we vrijwel altijd de fijnste acties en arrangementen. Da’s extra genieten dus. Houd onze website in de gaten óf schrijf je in op de nieuwsbrief, dan ben je de eerste die onze acties en kortingen ontvangt!

Onze abonnementen: een Badenkaart of Wellnesscard

Staat groots en vaak genieten bovenaan jouw lijst? En bezoek je Thermen Soesterberg meerdere keren per jaar, maand of zelfs week? Maak gebruik van onze voordelige abonnementen! Onze badenkaart of wellnesscard is vast iets voor jou!

De Badenkaart biedt je voordelige entreeprijzen én fijne extra’s voor een vast aantal saunabezoeken. Deze kaart is bovendien niet persoonsgebonden.

De Wellnesscard biedt je onbeperkt toegang tot de thermen op het dagdeel waarvoor je de kaart koopt. Deze kaart is wél persoonsgebonden. Speciaal voor jou dus.

Vakanties

Kom je genieten op een officiële feestdag of in een vakantie? Bekijk dan vooraf onze entreetarieven in de kalender. Er kan een toeslag gelden op deze dagen. Dit is zichtbaar in de kalender.

Heb je een voucher? Soms kun je deze niet gebruiken op feestdagen en in vakanties. Ook dit staat in de kalender.

Verhuur en Verkoop

Geen zin om je badjas en handdoeken mee te nemen van en naar huis? Tip: huur ze bij Thermen Soesterberg! Bij onze handdoekenservice kun je ze bovendien een aantal keer per dag omwisselen. Zo geniet je de hele dag van droge, frisse handdoeken. Daar word je blij van!

Slippers vergeten? Geen probleem, die verkopen wij in diverse uitvoeringen en maten. Misschien zelfs in jouw favoriete kleur…

  • Handdoekenservice (huur) € 8,95
  • Badjas (huur) € 8,95
  • Badslippers (koop) € 8,95

Nóg een tip: met ons Saunapakket huur je een badjas, handdoeken en slippers voor € 20,95. Zo bespaar je 20%. De slippers koop je, dus die neem je mee naar huis.

Adres

Frits Koolhovenweg 8
3769 TR Soesterberg

Route

Let op: helaas is de Frits Koolhoven weg nog niet in elk navigatiesysteem aanwezig. Je kunt daarom het beste in jouw navigatiesysteem invoeren; Richelleweg 3, Soesterberg en daarna de borden volgen.

 

Telefoon

Wij zijn tijdelijk alleen per e-mail bereikbaar op info@thermensoesterberg.nl. Wil je een reservering wijzigen? Maak dan gebruik van ons wijzigingsformulier. 

E-mail

Heb jij suggesties, tips en/of opmerkingen voor ons? Deze kun je naar ons mailen via info@thermensoesterberg.nl

Openingstijden

zondag - donderdag 09.00 - 23.00 uur
Vrijdag - zaterdag 09.00 - 23.30 uur

Iedere dinsdag is het badkledingdag.  Het dragen van badkleding is op die dagen verplicht, in alle faciliteiten. Voel je welkom én op je gemak tijdens de badkledingdagen.

Badkledingdagen

Je goed voelen, daar gaat het om in onze sauna's. Voel je je nóg beter in badkleding? Kom dan naar onze badkledingdagen. Zo kun je écht ontspannen en genieten.

Huisregels

Ontspannen en genieten, op je eigen manier. Je hebt er alle ruimte voor bij de Thermen. Die ruimte is er natuurlijk voor iedereen. En daarom zijn er een paar regels. Of zoals wij ze liever noemen: dingen om even bij stil te staan.

Eigen eten en drinken hoef je niet mee te brengen. Sterker nog, het is niet toegestaan. Laat je verrassen in onze restaurants. Veel leuker. En lekkerder. Durven we best te zeggen, want we weten wat onze chefs voor jou in petto hebben…

Fijn voor jezelf, fijn voor een ander: slippers aan je voeten. Op het saunaplein, in de douches en in de restaurants is het vanzelfsprekend. Of eigenlijk gewoon verplicht. Oh ja, slippers mogen niet mee de sauna’s in.

Je boek, flesje of bril altijd bij de hand? Gebruik onze doorzichtige tasjes, er is er één inbegrepen bij je entree. Heel handig. En duurzaam, mits je het tasje weer inlevert wanneer je naar huis gaat natuurlijk. Zo zie je, we hebben oog voor jou én voor het milieu.
 
Elektronische apparatuur? Meenemen mag best, gebruiken niet. Ook het maken van beeldopnamen is not done. Maar ja, dat is eigenlijk logisch.  Toch even op je mobiele telefoon of horloge kijken? Dat mag (alleen) in de receptieruimte. Onze tip? Houd ze lekker thuis of in je kluis, je komt immers om de tijd en alledag even te vergeten…

Rust en stilte, de meeste gasten komen er speciaal voor naar de Thermen. In onze rustruimte, sauna’s en stoombaden is het zelfs verplicht. Rust als garantie, hoe fijn is dat!

Bij ons kom je genieten én zweten. Allebei heel gezond. Om de sauna’s gezond en fris te houden is het voor iedereen verplicht om op een grote droge handdoek plaats te nemen, inclusief je voeten.

Restaurants en (natte) handdoeken, best een gekke combinatie. Ga je een hapje eten, laat je handdoek dan even ergens achter. Restaurants en badjassen, dat vinden we wél een logische combinatie. Trek je badjas dus aan voordat je aanschuift.

Intiem gedrag is niet toegestaan. Daarover zijn we kort en duidelijk. Zie je iets gebeuren wat ongepast en ongewenst is? Aarzel niet, meldt het ons meteen. 

Bij de Thermen zorgen we goed voor iedereen. En we zijn oplettend. Maar wij kunnen niet alles zien en voorkomen. We zijn daarom niet verantwoordelijk voor letsel, verlies of diefstal. Gaat het eens mis? Dan staan we natuurlijk voor je klaar!

Waar de een van geniet, geniet de ander liever niet van mee, zoals roken. Maak daarom gebruik van de aangegeven rookzone op het terras. 

Soms geven onze medewerkers een aanwijzing of instructie. Dat doen ze dan met een reden. Volg deze op. Voor jouw en ieders veiligheid.

Genieten kent geen leeftijd. In ons wellnessresort wel: vanaf 12 jaar zijn kinderen welkom. Onder begeleiding van een volwassene én met een geldig identiteitsbewijs, dat wel.

Veelgestelde vragen

Vragen die ons vaak worden gesteld, de veelgestelde vragen of FAQ, hebben we voor je op een rijtje gezet.
Je vindt ze onder Veelgestelde vragen 

Badenkaarten

Vaker genieten van een dagje sauna? Kies dan voor onze badenkaart. Niet alleen ontvang je korting, je profiteert nu ook nog eens van vele extra voordelen!

Meer informatie over badenkaarten

Abonnementen

Met de Wellness Card van Thermen Soesterberg sluit je als het ware een jaarabonnement af. Ontdek de voordelen van onze Wellness Card.

Meer informatie

Parkeren

Jouw auto kan je gratis parkeren op het terrein van Thermen Soesterberg. Bij het uitchecken krijg je een parkeermuntje mee, waarmee je ons parkeerterrein weer kan verlaten. 

Graag niet parkeren bij onze buren in de woonwijk. 

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat centraal in ons beleid.

Lees meer

Van ons, voor jou!

Raken en verrassen. Dat doen onze arrangementen.

Arrangementen

Pure wellness

Onze behandelingen maken je dag helemaal compleet!

Behandelingen

Maak een keuze.