Beleef een warme winter bij Thermen Soesterberg

De verstilde natuur, de rust in onze thermen, in de ochtend een laagje rijp op de sauna’s en ’s avonds een extra vuurtje om warm te blijven. Is de winter jouw favoriete seizoen? Het onze ook! Ideaal om in de barre winterkou even te komen opwarmen in onze sauna’s of whirlpools en tot rust te komen in onze sfeervolle Yurt.

Het verlangen naar het vakantiegevoel. De zorgeloosheid en het ontsnappen aan de realiteit. Oók in de winter kun je het gevoel krijgen alsof je even op een heerlijke, warme vakantie bent. Beleef de warmte van ver, heerlijk dichtbij bij Thermen Soesterberg. In ons resort is de winter op z’n mooist. Hartverwarmende sauna’s, knapperende haardvuurtjes, een sfeervol verlichte saunatuin, heerlijke warme bubbelbaden én een ijskoude, frisse duik in ons dompelbad….


Wij verrassen en verwarmen je. Met wereldse wellness en fijne winterarrangementen. Daar word je warm en blij van. Ga voor een winter vol verwenwarmte en doe nieuwe energie op!

Kom genieten in de winter, kies de ontspanning die bij jou past

Genieten van winterse taferelen

Laat je verrassen door unieke sauna’s, dompel je onder in bronnen van energie en ervaar heilzame wellness. Je vindt het hier in Soesterberg. Geïnspireerd op het beste uit de natuur en bedacht om al jouw zintuigen te prikkelen. Laat je omarmen door warmte tijdens een heerlijke Hamam of Rasul behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt. Wij hebben de haard in onze lounge (én in onze sauna’s) alvast voor je aangezet; een sfeervol, warm en geborgen gevoel! Wij hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O, ja genieten. Dat vragen we aan jou!

Beleef een hartverwarmende winter

Dit jaar wordt jouw winter extra fijn en zacht. Geniet van de mooie taferelen van de winter in het misschien wel besneeuwde Thermen Soesterberg. Terwijl het buiten guur en koud is, zit jij lekker binnen bij een houtgestookte saunakachel te genieten van de warmtedeken die om je lichaam valt. Fijn, ontspannen én ook nog eens goed voor je gezondheid. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar ook voor meer energie en een verhoogde weerstand.

Júist in de winter is sauna zo fijn en zo goed voor je. Voel de tintelende frisheid van onze baden, zie de ijskristallen vanuit de Panoramasauna, neem (als je durft) een ijskoude duik en ga winterzwemmen in de natuurlijke zwemvijver én geniet van hartverwarmende verhalen en opgietingen in onze sauna’s.

Winter, de tijd van stilte

Stilte en ruimte. Het past heel goed bij de winter, want dat is bij uitstek hét seizoen waarin veel dingen in de natuur én waarin je zelf tot rust kunt komen. Maak de koude dagen warm met heerlijke wellness en saunarituelen van over de hele wereld. Want júist in dit koude seizoen is wat extra warmte heel goed voor je.

Kom tot rust en ontspan…. beleef de kracht van de amethistrust in de Kristalsauna of beleef spectaculaire showopgietingen in het Sauna Theater. Vergeet de tijd. Ga languit liggen op de heerlijke relaxbedden in onze rustruimte of droom weg en ontdek de kracht en heilzame werking van kruiden in de Kruidensauna. Een moment met jezelf. Bij Thermen Soesterberg draait het om rust én om jou. Laat je omarmen door oosterse sferen en omhelzen door stilte.

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.