Webshop
Entree massage

Behandeling zonder sauna?

Wil jij een heerlijke massage óf beautybehandeling zonder sauna? Het is mogelijk bij Thermen Soesterberg!

LEES MEER
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Zomers genieten bij Thermen Soesterberg

Houd jij ook zo van de zomer, de warmte én van de zon? Dan zit je deze zomer goed bij Thermen Soesterberg! Want óók met tropische temperaturen is het volop genieten in ons resort. Kies voor een heerlijke mini-vakantie in eigen land; bij Thermen Soesterberg beleef je het ultieme vakantiegevoel, zonder ver te hoeven reizen of drukte om je heen.

Verscholen in het groen, laat je je verwarmen door onze verrassende sauna’s. Op onze ruime (zonnige!) ligweide kun je ongestoord genieten van een frisse smoothie op je ligbedje óf aan onze buitenbar. En heb je het warm gekregen van onze sauna’s of stralende zon? Dompel je onder in onze binnen- en buitenbaden én in onze unieke natuurlijke zwemvijver. Heerlijk én extra verkoelend tijdens een fijne zomerdag!

Kom genieten in de zomer, kies de ontspanning die bij jou past

Natuurlijk genieten van de lange zomerdagen

Afkoelen en ontspannen in onze unieke zwemvijver. Ervaar de rust en kalmte in onze Panorama sauna. Waan je op een tropische bestemming tijdens een heerlijke Hamam behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt. Waar je ook voor kiest, je gaat sowieso genieten van een heerlijke ontspannen en zomers dagje sauna. Een ultiem vakantiegevoel, dichtbij huis. En het fijne is? We hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O,ja genieten. Dat vragen we aan jou!

Naar de sauna met warm weer? Juist!

Naar de sauna op een tropische warme dag? Wij antwoorden volmondig ja! Want, wist je dat een saunabezoek in de zomer júist erg goed en gezond voor je is? Door de hoge temperaturen wordt de kerntemperatuur in je lichaam nog hoger én dat werkt weer verkoelend. Na een saunabezoek kun je dus beter tegen de zomerse temperaturen en tegen de warmte van de zon. Benieuwd naar nog meer redenen om in de zomer naar Thermen Soesterberg te gaan? Wij zetten de voordelen voor je op een rij:


Zonnige ligweide én een goed gevoel
Maak van jouw saunadag een échte vakantiedag. Alleen de zonnestralen weten je hier te vinden (en extra fijn, daarmee word je natuurlijk streeploos bruin!)

Afkoelen in onze baden én onze cool-off zone
Zin in een verfrissende duik na je rondje sauna? Of heb je het warm gekregen van de stralende zon op onze ligweide? Koel heerlijk af in onze baden of in onze verkwikkende dompelbaden. Je krijgt er een ware energieboost van, heerlijk!

Cocktails, mocktails en fruite smoothies vanuit je ligbedje
Denk je aan zomer, dan denk je natuurlijk ook aan heerlijke frisse drankjes. Wij serveren het aan de buitenbar of drink ‘m lekker op terwijl je ontspant op je ligbedje.

Zwoele zomeravond

Zo fijn! Die heerlijke zomerse dagen zorgen voor extra lang zonlicht. Laat de drukte van alledag achter je en doe nieuwe energie op in onze weldadige sauna’s en verfrissende baden. Geniet van de laatste zonnestralen, droom weg in onze rustruimten en kijk vanuit onze Panoramasauna of restaurant hoe de zon onder gaat. Hoe fijn is het om je dagje sauna in de zomer zo af te sluiten?

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.