app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Meditaties & Yoga

Elke dag, een cadeautje voor jou!

Volledig ontspannen tijdens een dagje Thermen Soesterberg? Laat je meenemen met onze meditaties; even ontsnappen aan alledag en ontspannen op de fijnste plekken in ons wellnessresort.

Droomreis

Laat je meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook.

Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt.

Yoga

Sauna Yoga: Het is algemeen bekend dat sauna én yoga beide gezond zijn voor lichaam en geest. Iedere ochtend kun je daarom met een klein groepje deelnemen aan Sauna Yoga. Heerlijk ontspannend voor je lijf en voor iedereen geschikt, ook als je geen ervaring met yoga hebt.

Yoga Nidra: Kom helemaal tot rust in onze warme en sfeervolle Yurt. Een bijzondere vorm van yoga waarbij je lichaam balanceert tussen wakker en slapen. Een fijne energieboost voor lichaam én geest.

Ademmeditatie

Ademhaling en mediteren gaan hand in hand. Leer bewust te worden van je ademhaling en ontdek wat dit voor je lichaam doet. Heerlijke rustgevende meditatie om je aandacht weer even naar binnen te keren.

Opgietingen

Liever show of traditioneel?

Opgietweekenden

Elke maand een weekend de beste Aufguss.

Maak een keuze.