Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Boek nu jouw massage of behandeling zónder sauna

Selecteer hieronder welke massage of behandeling je wilt boeken, selecteer vervolgens een beschikbaar tijdsslot en het genieten kan beginnen! Je bent in goede handen bij ons beautyteam.

Staat jouw gewenste behandeling hier niet tussen? Bekijk dan ons complete assortiment aan beautybehandelingen en massages en bel dan met 033 - 462 2460 zodat we persoonlijk kunnen kijken naar de beschikbare opties. 

Ontspanningsmassage 50 minuten

Pure ontspanning en verwennerij. Bovendien gezond voor je lichaam en goed voor jou. Ervaar de weldadige werking van onze ontspanningsmassages. Een heerlijke aanvulling op jouw wellnessdag!

  • De gehele achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd
  • Behandeling met BABOR geurolie 'Energizing'
  • Oók de voorzijde van je lichaam wordt gemasseerd (benen, hals en schouders)
  • Specifieke wensen mogelijk in overleg
  • Inclusief gezichtsmassage
Aantal:
0,-

Anti stress massage 50 minuten

Voor bewustwording van lichaam en geest, een positief effect op lymfevaten- en hormoonstelsel. Inclusief aandacht voor de ademhaling. De gehele voor- en achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd.

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Gezichtsbehandeling 50 minuten

Reiniging en peeling van de huid, vitaliteitscheck van de huid, onzuiverheden verwijderen, voedend masker, heerlijke gezichtsmassage en hoofdhuidmassage, verzorgende dagcrème en oogcrème.

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

D-stress behandeling 50 minuten

Een unieke combinatie van een ontspanningsmassage en een gezichtsbehandeling. 

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Excellent gezichtsbehandeling 65 minuten

Individueler kan huidverzorging niet zijn. Wat heeft jouw huid nodig? Tijdens de excellente gezichtsbehandeling word je in de watten gelegd met een pure, persoonlijke én perfecte gezichtsbehandeling op maat. 


€ 99,95 per persoon

Aantal:
0,-

Voetreflex drukpuntmassage 50 minuten

Je voeten weerspiegelen je hele lichaam. Met een voetreflex drukpuntmassage masseren we drukpunten die direct in verbinding staan met je organen en zenuwen. Eigenlijk krijg je hiermee dus een lichaamsmassage. Het voelt goed voor je voeten, maar het echte effect merk je in je lijf.

  • Massage van drukpunten in de voeten
  • Heft blokkades op
  • Laat de energie weer stromen
  • Fijn geurende etherische oliën
Aantal:
0,-

Hamam 50 minuten

Traditionele scrub van je lichaam, heerlijk zeepritueel waarbij de voor- en achterzijde van je lichaam gemasseerd wordt.

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Zwangerschapsmassage 50 minuten

Een heerlijke en vooral ook een welkome massage, voor jou. Want je zwangerschapsperiode is een mooie tijd, maar soms ook best pittig. Zeker voor je lichaam. Neem daarom even tijd voor je lichaam en voor jezelf. Welverdiend, dachten wij zo.

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Anti-aging gezichtsbehandeling 50 min

Keer de klok om met deze huidverjongende behandelingen – al te boeken vanaf je 30e levensjaar. Een ware vitaliteit-impuls voor de huid die wat extra liefde en aandacht kan gebruiken. 

 € 84,95 per persoon

Aantal:
0,-
Bij het maken van een reservering verklaar je dat, bij gezondheidsklachten op de dag van jouw bezoek of in de 24 uur voor jouw bezoek, je contact op neemt met Thermen Soesterberg om je bezoek te verzetten. Dit geldt ook als jouw huisgenoten in de afgelopen 24 uur klachten hebben gehad.

Wanneer kom jij genieten?

Kies een datum en voorkeurstijd*:

* Wanneer jouw voorkeurstijd niet mogelijk is zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

 

Wil jij een behandeling boeken binnen 24 uur of zit jouw gewenste behandeling hier niet tussen? Bekijk dan hier ons volledige beauty aanbod en bel dan met 033 - 462 2460 zodat we persoonlijk kunnen kijken naar de beschikbare opties. Oók als je wilt betalen met een cadeaubon, kun je het beste telefonisch een reservering maken.

 
Bestaat de reservering uit meerdere personen? Geef dan hieronder aan wie welke behandeling wenst. 

Aantal personen en evt. opmerkingen

Totaal
0,-

Maak een keuze.