app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Boek nu jouw massage of behandeling zónder sauna

Selecteer hieronder welke massage of behandeling je wilt boeken, selecteer vervolgens een beschikbaar tijdsslot en het genieten kan beginnen! Je bent in goede handen bij ons beautyteam.

Staat jouw gewenste behandeling hier niet tussen? Bekijk dan ons complete assortiment aan beautybehandelingen en massages en bel dan met 033 - 462 2460 zodat we persoonlijk kunnen kijken naar de beschikbare opties. 

Ontspanningsmassage 50 minuten

De gehele voor- en achterzijde van je lichaam wordt gemasseerd. Aandacht voor handen, armen, voeten, hoofd, benen, hals en schouders. Inclusief gezichtsmassage.

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Gezichtsbehandeling 50 minuten

Reiniging en peeling van de huid, vitaliteitscheck van de huid, onzuiverheden verwijderen, voedend masker, heerlijke gezichtsmassage en hoofdhuidmassage, verzorgende dagcrème en oogcrème.

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

D-stress behandeling 50 minuten

Een unieke combinatie van een ontspanningsmassage en een gezichtsbehandeling. 

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Hamam 50 minuten

Traditionele scrub van je lichaam, heerlijk zeepritueel waarbij de voor- en achterzijde van je lichaam gemasseerd wordt.

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Anti stress massage 50 minuten

Voor bewustwording van lichaam en geest, een positief effect op lymfevaten- en hormoonstelsel. Inclusief aandacht voor de ademhaling. De gehele voor- en achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd.

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Gezichtsbehandeling Cleanformance 50 minuten

 Een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling waarbij we gebruik maken van volledig vegan & clean producten. Stimmulering van de doorbloeding en een dieptereiniging met de Multi Clay Cleanser en de biologisch afbreekbare Deep Cleansing Pads. Afsluitende oogverzorging en gezichtsverzorging.

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Zwangerschapsmassage 50 minuten

Een heerlijke en vooral ook een welkome massage, voor jou. Want je zwangerschapsperiode is een mooie tijd, maar soms ook best pittig. Zeker voor je lichaam. Neem daarom even tijd voor je lichaam en voor jezelf. Welverdiend, dachten wij zo.

 

€ 79,95 per persoon

Aantal:
0,-

Voetreflex drukpuntmassage 50 minuten

Met een voetreflex drukpuntmassage masseren we drukpunten die direct in verbinding staan met je organen en zenuwen. Eigenlijk krijg je hiermee dus een lichaamsmassage. Het voelt goed voor je voeten, maar het echte effect merk je in je lijf.

 

€ 77,95 per persoon

Aantal:
0,-
Bij het maken van een reservering verklaar je dat, bij gezondheidsklachten op de dag van jouw bezoek of in de 24 uur voor jouw bezoek, je contact op neemt met Thermen Soesterberg om je bezoek te verzetten. Dit geldt ook als jouw huisgenoten in de afgelopen 24 uur klachten hebben gehad.

Wanneer kom jij genieten?

Kies een datum en voorkeurstijd*:

* Wanneer jouw voorkeurstijd niet mogelijk is zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

 

Wil jij een behandeling boeken binnen 24 uur of zit jouw gewenste behandeling hier niet tussen? Bekijk dan hier ons volledige beauty aanbod en bel dan met 033 - 462 2460 zodat we persoonlijk kunnen kijken naar de beschikbare opties. Oók als je wilt betalen met een cadeaubon, kun je het beste telefonisch een reservering maken.

 
Bestaat de reservering uit meerdere personen? Geef dan hieronder aan wie welke behandeling wenst. 

Aantal personen en evt. opmerkingen

Totaal
0,-

Maak een keuze.