Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Agenda speciale dagen & weekenden

Bekijk hieronder de planning voor onze speciale dagen en evenementen

28 & 29 okt

Afterparty WM Aufguss

Van 12 t/m 18 september 2022 vindt het WM Aufguss bij Thermen Bussloo. Eind oktober komen alle opgieters naar Thermen Soesterberg om nogmaals hun WM showopgieting te tonen. Een weekend bomvol de beste opgietingen ter wereld! Ben jij erbij?

Speciale WM after party arrangementen zullen later dit jaar online komen. 

Aankomende data:
28 & 29 oktober

Rituelenweekend

De rituelen weekenden bij Thermen Soesterberg zijn dagen om maximaal genieten. Heerlijke verwenrituelen, geurbelevenissen en floating sessies. Fijne scrubsessies, gezichtsmaskers, meditaties en klankrituelen. Van ons, voor jou. Om van je dagje wellness een écht feestje te maken!

Aankomende data:
10 & 11 december

Opgietweekend

Een aantal keer per jaar organiseren wij opgiet-dagen en weekenden. Waarin de beste opgieters ter wereld hun shows aan jou zullen tonen. 

Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld. Met rituelen van ver en met alle aandacht van heel dichtbij. 

AANKOMENDE DATA:
17 & 18 december

Evenementen en speciale dagen bij onze zusjes:

Thermen Bussloo

In oktober en november staan er nog twee unieke rituelenweekenden op de planning bij ons zusje Thermen Bussloo. Tijdens deze weekenden kan je maximaal genieten van jouw dagje wellness. 

Ervaar tijdens het opgietweekend van 19 & 20 november de kracht van de volle maan. Kom dit weekend ultiem ontspannen door onze verrassende rituelen en laat jezelf weer helemaal op met nieuwe energie. 

bekijk agenda

Thermen Berendonck

Opgietdag: Op 8 oktober organiseert Thermen Berendonck een opgietdag, waar de beste opgieters ter wereld hun shows aan jou zullen tonen. Laat jij je door een van onze saunameesters meevoeren naar een andere wereld? 

Divali: feest van duizend-en-één lichtjes. Beleef het op 22 en 23 oktober bij Thermen Berendonck. 

bekijk agenda

Thermen Bad Nieuweschans

Geniet op 4,5 en 6 november van een lang weekend vol authentieke opgietingen tijdens de Classic Cup. De Classic Cup is een opgiet wedstrijd, waarbij onze beste saunameester strijden om dé titel 'Meester van de traditionele opgieting'.

bekijk agenda

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.