Duurzaamheid
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Hamam

Ultiem oosters massage en reinigingsritueel

Hamam deluxe

Treed binnen in ons oosterse badhuis en geniet van een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Geniet van een heerlijke hamam behandeling waarbij zowel de voorzijde als de achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd. 50 minuten lang pure ontspanning. 

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€74,95 p.p.

Hamam behandeling

Treed binnen in ons oosterse badhuis en geniet van een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Honderden jaren geleden wisten ze daar al precies wat genieten was. En dát gevoel kun je vandaag zelf beleven, hier in de hamam van Thermen Soesterberg. Laat je verrassen, verzorgen en verwennen in onze Hamam. Word je blij van....

Wat ervaar je?

Een bezoek aan de Hamam begint altijd in ons oosters badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel. Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop wordt je nogmaals afgespoeld met warm water.

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

Lees er alles over

Maak een keuze.