Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Hamam

Ultiem oosterse massage en reinigingsritueel.

Hamam deluxe

Treed binnen in ons oosterse badhuis en geniet van een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Geniet van een heerlijke hamam behandeling waarbij zowel de voorzijde als de achterzijde van het lichaam wordt gemasseerd. 50 minuten lang pure ontspanning. 

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.

Hamam behandeling

Treed binnen in ons oosterse badhuis en geniet van een eeuwenoud reinigingsritueel uit het hart van Centraal-Azië. Honderden jaren geleden wisten ze daar al precies wat genieten was. En dát gevoel kun je vandaag zelf beleven, hier in de hamam van Thermen Soesterberg. Laat je verrassen, verzorgen en verwennen in onze Hamam. Word je blij van....

reserveren

Wat ervaar je?

Een bezoek aan de Hamam begint altijd in ons oosters badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel. Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop wordt je nogmaals afgespoeld met warm water.

boek nu

Sauna cadeaubon

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.