Familiebedrijf Thermen Resorts

Wist je dat Thermen Soesterberg onderdeel is van een hartverwarmende wellnessfamilie? Samen met Thermen Bussloo, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans zijn wij Thermen Resorts.

Elk van onze resorts is uniek en op haar eigen manier bijzonder, in ligging én thematiek. De kwaliteit is vertrouwd. Welk resort je ook bezoekt

Ontspannen en genieten...

… dat doe je in al onze resorts. Je komt immers bij ons om alledag voor even los te laten. Wat Quality Wellnessresorts zo anders en uniek maakt?

Wij verwennen, verrassen en inspireren. Geven positieve energie door aan onze gasten - aan jou dus - en aan de wereld om ons heen. Zodat iedereen die ons bezoekt een beetje blijer en gezonder naar huis gaat.

Dat jij je gelukkiger en meer in balans voelt na een dag bij ons, dat is ons doel. En dat bereiken we door dicht bij de oorsprong te blijven. In alles wat we jou bieden.

Rust, aandacht en gastvrijheid

Bij Quality Wellnessresorts kiezen we voor de meest authentieke wellness en voor de puurste voeding, of zoals wij het noemen wellnessfood. Het fijnste en beste, voor jou.

Hier in Thermen Soesterberg ervaar je de natuur in elke sauna en behandeling. Laat je vooral ook eens verrassen en verwonderen in de andere resorts.

In Thermen Bussloo beleef je wellness rituelen van over de hele wereld. In Thermen Berendonck nemen we je mee in de wereld van Duizend-en-een-nacht. En in Thermen Bad Nieuweschans ervaar je de heilzame kracht van thermaal bronwater.

Wat je in ál onze resorts mag verwachten zijn rust, aandacht en gastvrijheid. In de puurste vorm.

Quotes

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.