<     VORIGE

Puur, zuiver en verrassend

Puur, zuiver en verrassend

Onze baden

Puur, zuiver en verrassend

Water en wellness horen bij elkaar. In Thermen Soesterberg dompel je je onder in verkwikkende, verzachtende en natuurlijke bronnen van energie. Ruime binnen- en buitenbaden, een bijzonder natuurlijk voetenbad en een Natuur Zwemvijver. Geniet van water in pure en verrassende vormen. Elk bad maakt jouw sauna beleving compleet en onvergetelijk. Dat beloven we je.

Onze baden: puur, zuiver en verrassend

Welke sauna baden zijn er?

Ruime binnen- en buitenbaden. Een bijzonder, door groen omringd natuurlijk voetenbad met verwarmde banken en een Natuur Zwemvijver, uniek in Nederland. Whirlpoolbaden waarin het warme water je hele lichaam masseert. Cool-off gelegenheden om bij te komen van de tintelende warmte van de sauna. Je kunt het allemaal ervaren bij Thermen Soesterberg!

Warm of koud?

Er zijn zowel warme als koude sauna baden. De warme baden stimuleren de bloedsomloop, ontspannen de spieren en openen de poriën. De ideale manier om je lichaam voor te bereiden op de sauna. Maar de warme baden zijn ook heerlijk om tussendoor even bij te komen van de saunarondes. Laat de stress van het dagelijkse leven van je afglijden en droom heerlijk weg.  

De koude baden zijn van essentieel belang voor de saunaronde. Na het verlaten van een sauna koel je je lichaam af in een van de cool-off gelegenheden, zoals het koude dompelbad. Je poriën en haarvaten sluiten zich weer. De afwisseling tussen warmte en kou versterkt de positieve werking van de sauna op je lichaam en geest. Daarbij zorgt de verkoeling voor een verkwikkend effect en nieuwe energie.

Maak een keuze.