Duurzaamheid
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Rustruimten

Heerlijk ontspannen, lekker wegdromen.

Er is veel te zien en te beleven in Thermen Soesterberg. Maar even echt helemaal niets doen, is ook echt genieten. In een van onze rustruimtes pak je een moment voor jezelf. Sluit je ogen, zak heerlijk weg in onze warme waterbedden, dommel heerlijk weg en vergeet voor even de tijd…

Nieuw, de Yurt.

Ook hier is het heerlijk ontspannen en tot rust komen.

Het belang van balans

In je drukke leven is het soms heel lastig om even een momentje voor jezelf te vinden. Je bent de hele dag druk in de weer. En zelfs als je thuis bent kun je je rust niet pakken. Een beetje stress zo nu en dan is niet erg. Zolang je voldoende afwisseling hebt tussen stress- en rustmomenten, blijf je gezond en in balans. Wanneer de balans echter verstoord raakt, kan je immuunsysteem onvoldoende zijn werk doen. Daarom is het belangrijk dat je regelmatig pauze- en rustmomenten in je leven inlast. Tijdens rust geven we ook de geest de tijd om alle indrukken die het heeft gekregen te verwerken en een plaatsje te geven. Ook daarom is het regelmatig pakken van een korte break belangrijk.

Een momentje voor jezelf
Rust vind je niet alleen op vakantie. Het zijn de kleine momenten in het dagelijks leven die je helpen om jezelf weer op te laden. Nestel jezelf op de bank met een lekker kopje thee, zet het geluid van je telefoon uit en geniet van het moment. Of maak een boswandeling en laat je overspoelen door al het moois dat de natuur om je heen te bieden heeft. Ook in Thermen Soesterberg is er volop gelegenheid om even een momentje voor jezelf te nemen. Onze rustruimten zijn hier namelijk speciaal voor ingericht. Loop gewoon eens naar binnen en laat jezelf wegzakken in onze comfortabele waterbedden. Of ontdek onze nieuwe Yurt. Ook hier is het lekker doezelen, onder het genot van een knapperend haardvuur.

Lounge

Of geniet bij de haard in de Lounge.

Restaurants

Droom weg

Bij een ontspannende massage.

Ontspannende massages

Maak een keuze.