Geniet van de herfst bij Thermen Soesterberg

Heerlijke warme dagen, lange zwoele avonden… Het liefst houd je de zomer nog even vast, toch? Fijn nieuws: dat kan bij Thermen Soesterberg. Met onze heerlijke wellness ga je ultiem ontspannen én gezond het najaar in. Maak je lichaam én geest klaar voor de koudere dagen, warm jezelf op in onze weldadige sauna’s en geniet van de laatste zonnestralen in onze fijne buitenbaden of op onze ruime ligweide. Alsof je nog midden in je vakantie zit…

Kies voor een herfst arrangement en ga op vakantie zonder je koffers te hoeven pakken. Dompel je onder in het natuurlijke water in onze natuurlijke zwemvijver, ervaar de kracht van de amethist in de Kristalauna of beleef een unieke show in het Sauna Theater.
 
Gun jezelf zo’n hartverwarmend najaarsmoment!

Kom genieten in de herfst, kies de ontspanning die bij jou past

Genieten van koelere herfstdagen

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg Dompel je onder in het natuurlijke water in onze natuurlijke zwemvijver, ervaar de kracht van de amethist in de Kristalauna of beleef een unieke show in het Sauna Theater. Laat je omarmen door warmte tijdens een heerlijke Hamam behandeling én doe gratis mee aan één van de rustgevende rituelen in de Mongoolse Yurt. Wij hebben de haard in onze lounge alvast voor je aangezet; een sfeervol, warm en geborgen gevoel!

We hebben het allemaal in ‘huis’ en jij hoeft er helemaal niets voor te doen. O, ja genieten. Dat vragen we aan jou!

Een hartverwarmend najaar

Laat je meevoeren door het rustige ritme van het seizoen. Beleef een zachte en verrassende herfst in ons resort. Kom nazomeren en wegdromen. Júist op het randje van de zomer en aan het begin van de herfst is een saunabezoek zo fijn én zo goed voor je. Warme en koude temperaturen wisselen elkaar af, waardoor je lichaam extra hard moet werken. En terwijl het buiten flink begint te waaien, zit jij lekker binnen bij een houtgestookte saunakachel te genieten van de warmtedeken die om je lichaam valt. Fijn, ontspannen en óók nog eens goed voor je gezondheid. Een dagje sauna zorgt niet alleen voor rust en ontspanning, maar ook voor een verhoogde weerstand.

En warm jij jezelf liever op in één van onze baden? Elk bad maakt jouw sauna beleving compleet en onvergetelijk. Dat beloven we je.

Genieten van de kleurrijke natuur

Gouden luchten, de heerlijke geur van gevallen bladeren… Bij Thermen Soesterberg is de herfst op z’n mooist. Geniet van onze heerlijke buitenbaden wanneer de zon schijnt en ervaar de warme kleuren van de herfst tijdens een wandeling in je badjas door onze prachtige tuinen. Wisselvallig weer? In onze heerlijke sauna’s, binnenbaden, rustruimtes én restaurants heb je echt helemaal nergens last van. Ontspan en kom schuilen in onze prachtige Panoramasauna waarbij je schitterend uitzicht heeft over het resort. Of dompel jezelf onder in één van onze whirlpools, waarbij het dak boven het bad dicht gaat bij regen en opent als de zon schijnt. Gewoon even onbezorgd en warm genieten!

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.