Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Onze tuinen.

Geniet van de natuur en de rust die ze brengt.

We liggen midden in een dichtbegroeid, bosrijk stukje Nederland. Dat zorgt voor een heerlijke rust. Dat voel je overal in onze tuin. Je bent omringd door natuur en rust terwijl je heerlijk geniet op de comfortabele ligbedden ergens op een van de ligweiden. Door de unieke ligging heeft de zon alle ruimte om je te verwarmen. Onze tuin is omrand door bos. Dat geeft veel privacy, maar vooral een geborgen gevoel.

Labyrinth

Ons Labyrinth is op een bijzondere plek in de saunatuin aangelegd en staat symbool voor de levensweg en voor het zoeken naar het middelpunt, de kern van het leven. Te midden van zeven bomen, bevindt zich de Engel van Samothrake. Deze engel staat voor het transformatie proces binnen in onszelf. Het helpt blokkades op te lossen en ruim baan te maken voor de beste versie van jezelf!

Een deel van onze tuin behoorde vroeger bij het voormalige klooster Cenakel, wat nog duidelijk zichtbaar is door de zeven beuken die in de vorm van de kapel staan.

Een bijzondere en inspirerende krachtige plek. 

Beleef toen en nu.

Wist je dat ook de geschiedenis van onze omgeving nog zichtbaar is in de wellnesstuin? Een deel van onze tuin behoorde vroeger bij het voormalige klooster Cenakel. Dit is nog duidelijk zichtbaar door de zeven beuken op een van de ligweiden. Ze staan in de vorm van een kapel en is nu een bijzonder labyrinth op een even bijzondere plek.

Massage

Maximaal ontspannen.

Massages

Bijslapen?

Probeer de warme waterbedden.

Rustruimten

Maak een keuze.