app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Gezichtsbehandelingen

Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen.

Ontspannende gezichtsbehandelingen

Thermen Soesterberg heeft voor jou een groot aanbod aan gezichtsbehandelingen. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke gezichtsbehandelingen.

varianten en prijzen
Skinovage | 50 min.
€79,95 p.p.
Clean Formance | 50 min.
€79,95 p.p.
Skinovage | 65 min.
€94,95 p.p.
D-stress combi
€79,95 p.p.

NIEUW: Bindweefsel gezichtsbehandelingen

Wil jij een verbetering van je huidconditie? Waardoor jouw huid er frisser en vitaler uitziet. Ervaar de weldadige werking van onze bindweefselmassage. Een heerlijke aanvulling op jouw wellnessdag! Ook zonder sauna te boeken mogelijk!

Kies uit onze diverse bindweefsel gezichtsbehandelingen
25 minuten
€54,95 p.p.
90 minuten
€139,95 p.p.

Anti-aging gezichtsbehandelingen

Bescherm je huid en houd je cellen jong met onze speciale anti-aging behandelingen. Voor ieder huidtype én leeftijd bieden we een anti-aging behandeling die bij jou én je huidbehoefte past. Al vanaf 30 jaar.


varianten en prijzen
HSR Lifting | 65 min
€99,95 p.p.
Reversive | 80 min
€109,95 p.p.

Specialistische behandelingen

Je gezicht is sterk en kwetsbaar tegelijk. Iedere huid is anders, maar voor ieder huidtype en ieder huidprobleem is een oplossing. Onze uitvoerig geteste Dr. BABOR behandelingen bieden dé oplossing voor concrete huidproblemen en zorgen voor een optimaal resultaat zonder geur- en synthetische kleurstoffen.

varianten en prijs
Neurosensitive | 65 min
€94,95 p.p.
Detox - Vitaimine | 65 min
€94,95 p.p.
Collagen lifiting | 65 min
€94,95 p.p.
Purity | 65 min
€94,95 p.p.

Gezichtsbehandelingen op maat DR. BABOR PRO

Individueler kan huidverzorging niet zijn. De ultieme kracht van de hoogwaardige afzonderlijke werkstoffen zorgt voor een precieze samenstelling van 100% individuele huidverzorging. Door de gerichte keuze van werkzame werkstoffen worden zichtbaar en effectief resultaten bereikt.

varianten en prijs
PRO Me-time behandeling
€99,95 p.p.

Bamboe gezichtsmassage

Een heerlijke, ontspannende massage van het gezicht, hoofd, decolleté, nek en schouders. De masseur gebruikt hierbij niet alleen de handen, maar ook bamboestokken. Een zeer exclusieve massage, die de doorbloeding en elasticiteit van de huid stimuleert.


varianten en prijs
Bamboe gezichtsmassage
€79,95 p.p.

Gezichtsbehandelingen

Thermen Soesterberg heeft voor jou een groot aanbod aan gezichtsbehandelingen. Weldadig voor jouw totale ontspanning en rust. Maak je dagje wellness compleet en boek een van onze heerlijke beauty- of gezichtsbehandelingen. Je bent het waard!

Het cosmeticamerk BABOR, dat in onze salons gebruikt wordt, is van topkwaliteit. Vele toonaangevende spa’s en wellnessresorts van over de hele wereld kozen net als wij voor deze mooie producten.

Kennis en advies

Onze beautyspecialisten hebben veel kennis op het gebied van huidproblemen en huidverzorging. We proberen altijd goed naar de oorzaken te kijken, maar willen vooral een oplossing op maat adviseren. Dát is ook de reden dat we onze kennis delen; zodat jij ook zelf sneller tot een oplossing kunt komen. En natuurlijk mag je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Beautycentrum

Thermen Soesterberg beschikt over een prachtig vernieuwde beautyafdeling. Hier heb je een ruime keuze hebt aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen

Naast diverse, unieke massages, hebben we een geweldige hamam, of kies je liever voor een lichaamspakking? Ook is er aandacht voor je voeten en handen bij onze pedicure en manicure.

Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen.

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag! Boek je behandeling direct of neem een kijkje bij onze arrangementen.

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.