app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Bindweefsel gezichtsmassages

Naarmate we ouder worden, gaat de kwaliteit van ons bindweefsel achteruit. Dit kan leiden tot o.a. ontstekingen, oneffenheden en een doffe teint in je gezicht. Met onze bindweefselgezichtsmassages wordt de doorbloeding weer geactiveerd én stimuleren we om het bindweefsel beter te laten functioneren. Het resultaat? Je huid wordt steviger, elastischer én ziet er gezonder uit.

Kies uit één van onze bindweefselgezichtsmassages en geef je huid een optimale natuurlijke boost. Onze tip? Boek direct een kuur, voor een langdurig(er) resultaat!

Kies uit onze diverse bindweefsel gezichtsbehandelingen
90 minuten
v.a. €149,95 €139,95 p.p.

Wat is bindweefsel en waarom een gezichtsmassage?

Wat is bindweefsel nou eigenlijk? Je hebt er waarschijnlijk weleens van gehoord, maar weet niet precies wat ’t inhoudt. Een simpele vergelijking; bindweefsel is vergelijkbaar met ’t cement tussen de bouwstenen van je huis. Het verbindt ons hele lichaam én ondersteunt je organen, spieren en gewrichten.

Daarnaast is bindweefsel belangrijk voor je huid: onder de bovenste huidlagen zit bindweefsel. Als dat niet gezond is, krijg je last van ontstekingen of ophopingen óf krijg je een grauwe teint. Behalve dat je er dus graag weer stralend uit wilt zien, is een bindweefselgezichtsmassage óók goed voor een gezonde huid. Zo verbetert een bindweefselgezichtsmassage de conditie van je huid, verbetert het de doorbloeding en wordt de stofwisseling (en aanmaak van nieuw collageen) bevorderd. Het resultaat? Je huid zal er frisser, jonger en strakker uit gaan zien!

Waarom in kuurverband?

Een vermindering van lijntjes, een verbetering van de huidconditie en nieuwe aanmaak van collageen… Een bindweefselgezichtsmassage geeft pas écht het beste effect in kuurvorm. Je hebt de keuze uit 4,6 of 8 keer. Met als beste resultaat dat je 1 keer in de 1 à 2 weken langskomt voor de behandeling. Naarmate de kuur vordert, zul je merken dat het weefsel soepeler wordt en je huid er steeds beter uit gaat zien. Zie ’t dus als fitness voor je gezicht; door de kuur te volgen verbetert de conditie van je huid én zul je meer-en-meer gaan stralen!

Kuurverband bestellen?
4 keer = €330,00
6 keer = €494,95
8 keer = €579,95

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.