NL

Lichaamspakkingen

Verwennerij voor je huid

Hoe vaak besteed je echte aandacht aan je huid, anders dan je gezicht of handen? Verwen jezelf en je huid met een fijne lichaamspakking. Ervaar wat een pakking met je kan doen. Ga je voor een geur beleving of een ontgiftende speciale algen behandeling?

Lichaamspakking

35 minuten
 • Energie - fris, met mandarijn en limoen. Werkt verfrissend en vitaliserend. Ontspanning - bloemig, met lavendel en munt. Geeft ontspanning en vermindert stress. Balans - houtachtig, met cashmere wood. Werkt versterkend, herstellend en geeft balans.
 • tijdens de pakking geniet je van een hoofdhuidmassage

Algae body wrap

65 minuten
 • Een peeling met natuurlijk zout
 • Een lichaamspakking van speciale algen uit de zee bij Bretagne in Frankrijk
 • Deze algen bevatten zeer veel vitaminen en mineralen die een ontgiftende en afslankende werking hebben
 • Tijdens de pakking wordt een ontspannende hoofddrukpuntmassage gegeven
 • Inclusief afsluitende verzorging met een body crème van Babor

Karwendel body wrap

65 minuten
 • Na een peeling met natuurlijk zout
 • volgt een bodypakking van Karwendel (leisteen uit Karwendelgebergte in Oostenrijk).
 • Het hoge gehalte aan zwavel en keratine zorgen voor een goede gezondheid van huid, haren en nagels.
 • De mineralen zorgen voor nieuwe energie en vitaliteit.
 • Tijdens de pakking wordt een ontspannende hoofddrukpuntmassage gegeven.

Een traktatie voor je lichaam

Ervaar de ontgiftende, voedende en vitaliserende werking van onze lichaamspakkingen. Dit is pure verwennerij. Na afloop van de behandeling voel je je als herboren!

Wat zijn lichaamspakkingen?

Lichaamspakkingen zijn een ware traktatie. Niet alleen voor je huid, maar voor je hele lichaam. Elke pakking bevat actieve, werkzame ingrediënten die allemaal een specifiek effect hebben. De mineralen en vitaminen in de pakking dringen diep in het weefsel door. De stofwisseling wordt geactiveerd, afvalstoffen worden afgevoerd en de vochthuishouding in je lichaam wordt gereguleerd. Een lichaamspakking is een zeer effectieve behandeling die een onmiddellijk voelbaar resultaat geeft. Het effect is afhankelijk van de gekozen behandeling. Kies voor een lichaamspakking met een ontspannend, vitaliserend of herstellend effect. Elke lichaamspakking zorgt ervoor dat je huid na afloop zijdezacht aanvoelt.

Hoe ziet een behandeling eruit?
Afhankelijk van de behandeling van je keuze begint onze beauty specialist met een scrub of peeling, om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens wordt de verwarmde pakking op je lichaam aangebracht, waarna je in folie wordt gewikkeld. Om de werking van de pakking te bevorderen krijg je een warme deken over je heen. Terwijl de pakking intrekt, geniet je van een ontspannende hoofddrukpuntmassage. De folie wordt verwijderd en de overtollige pakking wordt afgespoeld met een warme douche. Tot slot word je huid ingesmeerd met een voedende bodycrème.

Ja, ik wil een lichaamspakking boeken!
Ontdek de verschillende lichaamspakkingen en gun jezelf de ervaring van wellness op z’n puurst. Reserveer een plekje tijdens je bezoek aan Thermen Soesterberg.

Maak een keuze.