Thermen Soesterberg Experience

Donderdag 11 mei 2023

Weet je wat zo leuk is aan het werken bij Thermen Soesterberg? We kunnen je natuurlijk vertellen over de fijne werksfeer, de gezellige teams en afdelingen die we hebben, de mooie omgeving om in te werken én (zeker leuk!) de extra voordelen als gratis naar de sauna etc… Maar, het beste kun je het zelf ervaren!

Beleef donderdag 11 mei van 19.00 – 22.00 uur zelf hoe het is om bij Thermen Soesterberg te werken tijdens onze Experience. Krijg een uniek kijkje achter de schermen, ontmoet jouw toekomstige collega’s en doe mee aan leuke demo’s en workshops. Ben jij er bij?

Maak jij binnenkort werk van genieten?

Tijdens de Thermen Soesterberg Experience op donderdag 11 mei krijg je de mogelijkheid om een kijkje achter de schermen te nemen. Je krijgt een rondleiding door onze organisatie, leert onze verschillende afdelingen én functies kennen, we nemen je mee in demo's op onze beautyafdeling en in ons Sauna Theater en je hebt de mogelijkheid om op ‘speeddate’ te gaan met misschien wel jouw toekomstige collega’s of leidinggevende. Op een laagdrempelige, ongedwongen manier, waarbij we natuurlijk afsluiten met een gezamenlijke en gezellige borrel!

Ben jij benieuwd hoe is het is om bij Thermen Soesterberg te werken? Proef, beleef en ervaar de sfeer van het werken bij Thermen Soesterberg en meld je aan voor de Experience van 11 mei a.s.!

We nemen jou mee in de wereld van Thermen Soesterberg én in de verschillende job-mogelijkheden. Nog niet helemaal zeker wat bij jou past? Of twijfels over de functie? Je kunt deze avond al je vragen stellen aan onze medewerkers. Ze vertellen je graag meer!

Wat kun je verwachten tijdens de Experience?

Heel eenvoudig. Dát is onze insteek. Tijdens onze Experience heb je de kans om ons te leren kennen en te ontdekken of het werken bij Thermen Soesterberg iets voor jou is. Bovendien leren we jou natuurlijk ook een beetje beter kennen. Op een laagdrempelige manier. Dus ben je benieuwd naar het werken in onze schoonmaak of op onze beauty-afdeling? Of nieuwsgierig hoe het werken in onze horeca, op ons saunaplein of aan de Front Office gaat? Je ontdekt het allemaal tijdens de Experience op donderdag 11 mei tussen 19.00 – 22.00 uur!

Het programma in het kort:

19.00 uur | Aanvang
19.15 uur | Presentatie
19.30 | Rondleiding door ons resort en kijkje achter de schermen van diverse afdelingen
20:30 | Speeddate – onder het genot van onze eigengemaakte cocktails en hapjes van de kaart
21:30 | Afsluitende borrel

Voor wie?

Natuurlijk versterken we onze organisatie graag met de beste mensen! Of je nu nog op school zit, op zoek bent naar een bijbaan óf dat je fulltime wilt komen werken… Voor iedereen geldt; je bent van harte welkom om je te oriënteren tijdens de Thermen Soesterberg Experience. Want samen met jou, groeien we door.

Ben jij je aan het oriënteren op een volgende stap? Ben jij op zoek naar een (bij)baan en wil je ontdekken of het werken bij de thermen en in de hospitality iets voor jou is? Of ben je nieuwsgierig naar het werken binnen de wellnesswereld van Thermen Soesterberg? Dan is deze Experience helemaal voor jou!

Onze vacatures

Onze wellness, jouw werkplek. Werken bij Thermen Soesterberg heeft zo z'n voordelen...

Over ons

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Hier gaat het om ervaren en beleven.

Maak een keuze.