Hotel Kontakt der Kontinenten

Thermen Soesterberg heeft geen eigen hotel en werkt daarom samen met Hotel Kontakt der Kontinenten, om jou de mogelijkheid te bieden om twee heerlijke dagen te genieten van al onze faciliteiten. 

Grenzend aan de parkeerplaats van Thermen Soesterberg, verscholen in het groen, vind je hotel Kontakt der Kontinenten. Deze unieke duurzame historische locatie bestaat uit het voormalige missiehuis St. Jan en Klooster Cenakel.

Doordat authentieke elementen zijn behouden is de 'kloosterlijke sfeer' nog altijd voelbaar. De combinatie van moderne faciliteiten, duurzaam ondernemerschap gecombineerd met een creatieve wereldse keuken en een 'historisch verhaal' maakt van jouw verblijf een bijzondere belevenis.

Details zoals het indrukwekkende glas-in-lood, wandschilderingen en verwijzingen naar culturen en werelddelen waar de missionarissen naartoe reisden, houden de herinneringen aan vroeger levend. Tegelijkertijd zorgen faciliteiten zoals een sfeervol restaurant en bar en gratis koffie en thee in de lounges, dat het de gast van nu aan niets ontbreekt.

Blijf je slapen?

Voor jou, van ons!

Reserveren

Tweepersoonskamer

Ontdek meer

Boek nu

Maak een keuze.