Blijf overnachten bij onze zusjes..

Thermen Bussloo of Thermen Bad Nieuweschans

Ontspannen in de natuur, genieten van het buitenbad, uitgebreid ontbijten en dineren op je luxe hotelkamer én jezelf in de watten leggen met een bijvoorbeeld heerlijke massage.

Bij onze zusjes Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans is het hotel geopend en kun je dus nóg langer ontspannen!

Ontspannen op de veluwe óf het hoge noorden?

Hotel Thermen Bussloo

Ontdek tijdens een verblijf bij Hotel Thermen Bussloo de prachtige omgeving; staar over het prachtige meer van Bussloo, geniet van de eerste zonnestralen, wandel vanuit je hotelkamer direct de bossen in óf fiets langs heidevelden en vennetjes richting Deventer of Zuthpen.

Wij hebben twee heerlijke arrangementen in ons hotel, waarbij je weer even écht kunt genieten en tot rust komen. Genieten van een luxe hotelkamer, uitgerust wakker worden met een uitgebreid ontbijt op de kamer, culinair genieten van een 3- of 5 gangen diner op de hotelkamer én je ook nog in de watten laten leggen met een ontspannende massage? Daarnaast is het buitenbad van het wellnessresorts exclusief geopend voor hotelgasten, heerlijk toch?

Kom jij Hotel Thermen Bussloo ontdekken? 

Hotel Thermen Bad Nieuweschans

Zorgeloos en uitgebreid genieten, wie wil dat nu niet? Er even helemaal tussenuit is wat we in deze periode allemaal fijn vinden. Dit kán bij Hotel Thermen Bad Nieuweschans. In alle rust, omringd door de natuur. De mooi aangelegde wandelpaden langs de Westerwoldse Aa en diverse broed- en rustgebieden maken de omgeving van Hotel Thermen Bad Nieuweschans uniek. Maar óók als je liever dichtbij blijft, kun je genieten. Maak dan een wandeling vanuit je hotelkamer op je slippers door het prachtige badjassenpark óf met je voeten door het zachte gras.

Tijdens je verblijf kun je écht ontspannen. We leggen je in de watten met een uitgebreid ontbijt op de kamer en een culinair 3- of 5 gangen verrassingsdiner. Oók ons beautycentrum is geopend, dus een heerlijke ontspannende massage of gezichtsbehandeling mag niet ontbreken. Daarnaast is ons heilzame thermaalbad exclusief geopend voor onze hotelgasten én kun je de kracht van extreme kou ervaren in onze unieke cryocabine. Oók heb je de mogelijkheid om een sauna voor privé gebruik kosteloos te reserveren!

Wil je nóg meer ontspanning én even offline? Voor de ultieme relax-beleving bieden we je ook één-op-één ontspanningssessies

Maak een keuze.