Zomerfeest bij Thermen Soesterberg!

Ilona Rave 5 Juli 2023


Kom en vier de zomer bij Thermen Soesterberg op zaterdag 15 juli! Op deze dag hebben we een speciaal zomerprogramma dat draait om het vinden van je eigen kracht en het genieten van deze prachtige tijd van het jaar. Laad jezelf op met kracht van de zon én met onze ontspannende rituelen en opgietingen in een zomers jasje…

Wat ga je beleven?

Doe mee met het vuurritueel en kies het verhaal dat bij jou past. Ontwaak je krachtige zelf tijdens de Shamanic Sound Journey. Laat de klanken je meenemen op een bijzondere droomreis naar binnen…

Geniet van yoga in het gras in onze fijne saunatuin. Voel je één met de natuur terwijl je je spieren strekt en je geest tot rust komt. Ervaar een bijzonder ritueel bij de spiraal in de tuin én laat je meevoeren op een innerlijke reis van transformatie en groei.

Op zoek naar nóg meer ontspanning voor je lichaam? Laat je verwennen met een stoelmassage en ontspan bij de klankschalen of bij een heuse serenade in de hangmatten.

Tijdens het zomerfeest kun je óók genieten van heerlijke cocktails, verfrissende mocktails en een smakelijke BBQ. Laat je smaakpapillen verwennen met vers fruit en andere lekkernijen.

En ben je fan van onze opgietingen? Dán wil je onze speciale zomerse opgietingen van deze dag helemaal beleven! Dit is slecht een kleine greep uit wat je op zaterdag 15 juli bij ons kunt verwachten…  Ben jij er bij?

Bij Thermen Soesterberg hebben we alles in huis om jouw zomer|(feest) onvergetelijk te maken. En voor een ontspannen zomer, dat natuurlijk ook! Kom en ontdek het zelf, laat jezelf op en geniet van de magie van dit prachtige seizoen.

Maak een keuze.