Kom jij naar de sauna in de avond? Dit zijn de voordelen..

Ilona Rave 23 September 2020

Nietszeggend zappen we de avond weg onder het mom van ‘even ontspannen’. Vrijwel iedereen kent het. Na een drukke (werk)dag plof je op de bank voor de televisie, om vervolgens nog ‘éven’ wat mailtjes via je smartphone te beantwoorden en in bed verder te tobben over die waslijst aan klussen die je nog moet uitvoeren. Je valt laat in slaap, waardoor je in de ochtend minder uitgeslapen aan de nieuwe dag begint. Ontspannen? Niet echt dus.

Maar, hoe kom je dan in deze beperkte, late avonduurtjes aan je ontspanning? Mét een avondje sauna natuurlijk! Het is een fijne én effectieve manier om de stress van alledag achter je te laten en om volledig tot rust te komen. En, dat zonder televisie of smartphone! Wat de andere voordelen zijn van een avondje genieten in de sauna? Wij zetten ze in deze blog voor je op een rij.

#1 Een avond-entree is voordelig(er)

Om meteen met de deur in huis te vallen; een avond-entree is voordeliger dan een dag-entree. In de avond bij ons komen genieten, betekent dan ook alléén voor de avond betalen. Al vanaf 16.00 uur gaat het avondtarief in en kun je dus voordelig genieten van alle sauna’s, baden en andere faciliteiten.

#2 Vanavond wordt er niet gewerkt, niet gekookt, alléén ontspannen

Het grote voordeel van een saunabezoek? Je bent even écht offline. Want ook je mobieltje krijgt een avondje rust in je locker. Geen whatsappjes, social media en geen mailtjes die je ’s avonds nog wilt of moet beantwoorden. Dit betekent dat je ook uitgebreid kunt genieten van de tijd voor én met jezelf. Beleef de avond samen óf juist alleen. Geniet ervan en begin je avond met een heerlijk diner. Want koken? Laat dát deze avond maar aan onze chef-koks over!

#3 Geniet van een heel ander licht

Zet je gedachten uit, warm je op en geniet van een zwoele avond in natuurlijke sfeer. Beleef Thermen Soesterberg in een heel ander licht. Terwijl jij geniet van een heerlijk diner in ons restaurant, gaat de zon langzaam onder en maakt zij plaats voor een prachtige sterrenhemel. Samen met onze verlichte sauna’s en tuinen vormt dit een prachtig én romantisch schouwspel. Laat je verrassen door de unieke sauna's, geïnspireerd op het beste uit de natuur en bedacht om al jouw zintuigen te prikkelen. Oók in de avond!

#4 Alle rust én ruimte

Opwarmen, ontspannen en even wegdromen. Je komt natuurlijk bij ons voor rust én ruimte. En die geven we je ook. Per dag en ook per avond verwelkomen we een maximum aantal gasten. Vooral na de middag wordt het rustiger in ons resort. Dus, ben je opzoek naar nóg meer rust? Kies dan voor een avond-entree. En onthoud; de avond is nog lang, dus doe lekker rustig aan…

#5 Een einde-van-de-dag-ritueel én lekker slapen…

Oók in de avonduren kun je genieten van ons unieke belevenisprogramma. Van heerlijke verwenrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen. Door een avondritueel te volgen voordat je naar huis gaat, bereid je je lichaam alvast voor om te gaan slapen. De juiste hormonen worden geproduceerd en tegen de tijd dat je écht in bed ligt, is je lichaam goed voorbereid op een ontspannen nachtje slapen. Slaap je slecht? Dan is de sauna en ons belevenisprogramma dus een ideale manier om hier aan te werken.

De laatste uurtjes van de dag… Hoe ontspannen vul jij die in? Bekijk snel de mogelijkheden van sauna in de avond bij Thermen Soesterberg.

 

Maak een keuze.