Thermen Soesterberg opent drie nieuwe sauna’s

Ilona Rave 14 Juni 2024

Goed en bijzonder relaxed nieuws: Thermen Soesterberg opent maar liefst drie nieuwe sauna’s. Sinds 14 juni kunnen gasten genieten van de Pirts Sauna, Gauja Stoomcabine en Hooi Sauna. Drie sauna’s met elk hun eigen thema en kracht. Wat ze gemeen hebben? Nog meer ontspanning, nog meer nieuwe en positieve energie.

Verrassen, verwennen, inspireren, daar draait het om bij Thermen Resorts. En waar we dat nóg meer kunnen doen, doen we dat. Ook nu in Thermen Soesterberg, waar we op 14 juni maar liefst drie nieuwe sauna’s openden. Daarbij lieten we ons inspireren door de natuur, zoals bij alles in ons resort.

Drie sauna’s, drie belevingen
We droomden er al lange tijd van om deze sauna aan te kunnen bieden: de Pirts Sauna, een pure ervaring rechtstreeks uit Letland. Geïnspireerd op het authentieke pits ritueel, waarbij de kalmerende, verkwikkende kracht van de berk centraal staat.

De tweede nieuwe beleving: de Gauja Stoomcabine, een multi-sensorische ervaring, oftewel een cadeau voor alle zintuigen. Je waant je in een grot, terwijl betoverende natuurbeelden op een groot scherm je doen wegdromen.

De Hooi Sauna, een puur natuurlijke en Scandinavische ervaring. De milde warmte van deze sauna laat het hooi werken; de etherische oliën die vrijkomen werken verzachtend en zuiverend voor het hele lichaam.

Bekijk onze sauna's

Verrassend belevenisprogramma

Met de nieuwe sauna’s is er nog meer ruimte voor nieuwe wellness-ervaringen. Dus bieden we ook een nieuw belevenisprogramma. De gratis ontspannen Good morning en Good evening opgietingen in de Pirts Sauna bijvoorbeeld. Of één van de andere dagelijkse opgietingen.

Wil je je saunadag nóg completer en weldadiger maken, boek dan een van de andere verrassende belevenissen. Zoals de exclusieve én nieuwe Herbal Scrub Experience, de Marokkaanse Kruiden Ghassoul of de hartverwarmende Vuurceremonie. Heerlijke, natuurlijke belevenissen voor al je zintuigen.

Boek een sauna entree

Maak een keuze.