Thermen Resorts, een bekende nieuwe naam in de wellnesswereld

Ilona Rave 20 Januari 2023

Thermen Resorts. De nieuwe naam voor de moederorganisatie van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. Deze naam is heel bewust gekozen: ‘De naam is al bekend én het is geheel in lijn met onze afzonderlijke resortnamen.’

De moederorganisatie van Thermen Bussloo, Soesterberg, Berendonck en Bad Nieuweschans, zet wederom een nieuwe stap. “Een volgende, logische stap”, vertelt Fabian Dolman, directeur van het familiebedrijf. ‘We willen meer naar buiten treden als één vertrouwde en vernieuwende wellnessorganisatie. Meerdere resorts verbonden in vanzelfsprekende kwaliteit en verrassende totaalbelevingen voor een fit lichaam, een gezonde geest en een stressvrij leven. Bij ons aanbod, onze groei en nieuwe strategie hoort een naam die past bij wie we samen zijn: Thermen Resorts. Bovendien worden we door onze gasten altijd al ‘de thermen resorts’ genoemd.’

Overigens verandert er verder niets voor de gast, want de namen van de afzonderlijke resorts blijven ongewijzigd. “Alleen in overkoepelende communicatie zullen we naar buiten treden als Thermen Resorts, in plaats van het eerder gebruikte Quality Wellnessresorts”.


Nieuwe naam, zelfde belofte

De woorden Quality en Wellness zijn heel bewust weggelaten uit de nieuwe naam. “Kwaliteit (Quality) is volgens ons geen voorwaarde meer, maar vanzelfsprekend. We hoeven het dus niet meer te benoemen, gasten mogen het gewoon verwachten en ervaren. Daarnaast zijn we inmiddels veel meer dan alleen ‘wellness’, we bieden een totaalbeleving. Onze nieuwe naam zegt veel meer waar wij voor staan én past beter bij onze mooie toekomstplannen.”


Totaalbeleving

De afgelopen jaren groeide Thermen Resorts uit tot een organisatie met vier vestigingen verdeeld over Nederland. Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans beschikken bovendien over een hotel; voor Thermen Berendonck en Thermen Soesterberg staat het bouwen van een nieuw hotel gepland. Ieder resort heeft straks een thermen, hotel, restaurant, beautycentrum en uniek aanbod met workshops en programma’s voor persoonlijke ontwikkeling.

“Wij willen op alle levels – fysiek, mentaal en spiritueel – impact maken. Bij ons kun je ontspannen en werken aan jezelf op één bijzondere plek. Hiermee willen wij bijdragen aan een stressvrij en energiek leven voor iedereen. Dat is onze missie, volgens ons precies wat we als mens nodig hebben in deze drukke, stressvolle maatschappij,’ besluit Dolman.

Maak een keuze.