Quality Wellnessresorts en Stichting de Kleine Bron slaan handen ineen

Ilona Rave 31 Mei 2022

Een fit lichaam, een gezonde geest, een stressvrij leven. Klinkt logisch. Zo vanzelfsprekend is het vaak niet. Quality Wellnessresorts gaat bijdragen aan de ontspanning van ernstig zieke en beperkte kinderen. Dit gaat de organisatie doen door de komende jaren geld en kennis in te zetten voor de ontwikkeling van een ‘mini wellnesscomplex’ van Stichting de Kleine Bron. Een stichting die in actie komt voor het verlichten van pijn bij kinderen met de inzet van warmte en water.

‘Onze missie is een stressvrij leven voor iedereen. Door positieve energie door te geven aan onze medewerkers, gasten en de omgeving om ons heen. Dus ook voor de allerkleinsten uit onze samenleving. Voor kinderen die uitbehandeld zijn, ernstige spierspanning hebben of om andere redenen lichamelijk pijn ondervinden. De missie van Stichting de Kleine Bron slaat naadloos aan op de onze,’ vertelt Fabian Dolman – directeur van Quality Wellnessresorts. ‘Samen met de mensen waar je het veiligst bij voelt even helemaal ontspannen. Als ouders/verzorgers even kunnen ademhalen omdat je weet dat je kind gelukkig is.’

Een warm bad voor iedereen

Water werkt ontspannend. En door de warmte en het gedragen worden in het water, ontstaat ontspanning en verlichting van pijn. Vanuit dit gedachtengoed investeert Stichting de Kleine Bron de komende jaren in een wellnesscomplex voor zieke kinderen. Met een zwembad en massagemogelijkheid. Voor het realiseren van dit wellnesscomplex heeft Stichting de Kleine Bron geld nodig. Quality Wellnessresorts gaat dit ondersteunen door 10% van de arrangementsprijs van een sauna entree met lunch of diner te doneren aan het goede doel.

 “Dus door zelf te komen ontspannen in onze wellnessresorts, maak je ontspanning ook mogelijk voor ernstig zieke kinderen. Water en warmte is voor hen geen luxe, maar een levensbehoefte. Met onze eigen wellnessresorts dragen wij bij aan de gezondheid van vele volwassenen. Hoe mooi is het dan dat Stichting de Kleine bron dit met onze bijdrage kan doen voor de gezondheid van kleine kinderen?”, aldus Dolman.

Een steentje bijdragen

Quality Wellnessresorts ondersteunt Stichting de Kleine Bron met zowel geld als kennis. “We zijn zo enthousiast over Lonneke van Asseldonk en haar stichting de Kleine Bron, dat zelfs onze hoofd technische dienst heeft meegedacht over de technieken die gebruikt worden bij realisatie van dit project. We hopen dan ook dat dit vliegende start wordt van een mooie samenwerking, waarbij ontspanning voor zowel kinderen als hun ouders centraal staat,” besluit Dolman.

Maak een keuze.