Een uurtje eerder ontspannen – aangepaste openingstijden

Ilona Rave 16 December 2021

Speciaal voor onze vroege vogels en vanwege de aangescherpte coronamaatregelen zullen we onze openingstijden in de periode van 27 december t/m 9 januari verruimen én ben je al vanaf 8.00 uur welkom om bij ons te komen genieten. Benieuwd waarom dat zo fijn én goed voor je is? Lees meer…


Prachtig ochtendlicht

Ontspannen en relaxen in de vroege uurtjes, dát voelt als dubbelgenieten. En, dat is het ook! Een deken van damp en dauw maakt plaats voor de vroege ochtendzon, prachtige gekleurde luchten toveren zich boven ons resort en vogelgeluiden doorbreken de stilte en kondigen een nieuwe dag aan… Ons resort is in de ochtend nóg rustgevender. En, ook nog eens heel mooi om te bewonderen in een heel ander (ochtend)licht!

Image not found

Een ‘goede’ morgen!

Ken je die uitdrukking? ‘Ochtendstond heeft goud in de mond’? Dit betekent niet alleen dat wie vroeg opstaat meer frisse en productieve tijd heeft. Het is namelijk óók bewezen dat de ochtend het beste moment is om je energielevel te boosten. En, daarmee dus ook je energieniveau voor de hele dag te bepalen. Waar kun je dit beter doen dan in onze sauna’s en weldadige baden? Geniet van de rust en laad even helemaal op!

Begin je ochtend bijvoorbeeld met heerlijk ontspannen in onze whirlpoolbaden en zie daarna de zon langzaam opkomen boven het meer in de Panoramasauna. Of start je dag met een kop koffie en huisgemaakt gebak, waarna je vervolgens energie op doet tijdens één van onze rituelen van het belevenisprogramma. De keuze is aan jou, want als je eerder komt genieten… heb je nog een hele dag (tot 17.00 uur)!

 Image not found

Begin je morgen zonder zorgen

Een oud-Hollandse tegelwijsheid: begin je morgen zonder zorgen. Hoe meer ontspannen je bent, des te krachtiger je bent. Hoe fijn is het om de ochtend niet te hoeven stressen? Niet - met veel gedoe en in alle haast - de kinderen naar school brengen, geen langdurige vergaderingen of dagopstarten en even geen verplichtingen. Deze ochtend (of de hele dag) kies jij bewust voor jezelf. Je telefoon ligt veilig opgeborgen in je kluisje en dit betekent dat jij even niet bereikbaar bent. De wereld om je heen kan vandaag wel even wachten…

Geniet van een heerlijke massage of gezichtsbehandeling, warm op in onze sauna’s en baden en neem even alle tijd voor jezelf (of elkaar). Begin de dag op een positieve en ontspannen manier, wij weten zeker dat je je de hele dag positief en energiek voelt! En, dat is niet alleen fijn voor jezelf… maar ook voor je omgeving. Win-win situatie, toch? Geniet ervan!

Image not found

Reserveer direct jouw entree!

Maak een keuze.