Cadeautips voor een feestelijke decembermaand

3 December 2021

De decembermaand is in aantocht en dat bekent dat het tijd is om cadeaus uit te zoeken voor je geliefden. Om ieder jaar weer een cadeautje te vinden dat bij de betreffende persoon past en waar hij of zij blij van wordt is een hele opgave. Voor de een kun je een hele waslijst met cadeaus bedenken, voor de ander wordt één cadeau idee verzinnen al moeilijk. Het zoeken naar cadeaus kan voor de nodige cadeaustress zorgen en dat is niet hoe je deze feestelijke maand wil beginnen. Speciaal daarvoor hebben we een aantal originele kerstcadeaus voor je op een rij gezet!

Cadeautip 1: Geef luxe en wellness voor thuis
Iedere dag worden we geconfronteerd met de drukke wereld waarin we leven. Na een lange dag is er dan ook niets lekkerder dan even ontspannen. Dat kan ook thuis! Geef de ontvanger daarom een heerlijke wellnessbeleving voor in zijn of haar eigen badkamer. De beautyproducten van BABOR zijn hier uitermate geschikt voor: van cleansing producten voor een diepgaande reiniging tot een ampullenkuur voor hydratatie en versteviging, de keuze is enorm! Met de producten van JANZEN wordt douchen of in bad gaan nog fijner. Deze producten zijn verkrijgbaar in tal van heerlijke geuren, zo is er altijd een die perfect bij de ontvanger past. Ook onze fijne hamamdoeken, kwalitatieve badjassen en make-up producten zijn perfect om te geven!

Wist je dat… zowel BABOR als JANZEN ook producten voor mannen hebben? Daar maak je je vader, broer of vriend blij mee!


Cadeautip 2: De dagen aftellen…
Elke dag één cadeautje uitpakken, wie wil dat nou niet? Met de luxueuze adventskalender van BABOR dompel je de bijzondere vrouw(en) in je leven onder in de magische wereld die schuilgaat achter de deurtjes. Met de 24 bijzondere ampullen die zich in de aftelkalender bevinden ga je feestdagenstress tegen en verschijnt je moeder, oma, zus of vriendin met een stralende huid aan het kerstdiner!

Cadeautip 3: Een compleet dagje wellness
Er is geen mooier cadeau dan een dagje ontspanning in het vooruitzicht! Dit is dan ook een cadeau dat het erg goed doet onder de kerstboom. Met een Wellnesscadeau geef je een cadeaubon met waarde naar keuze en laat je de ontvanger zelf kiezen wanneer hij of zij komt genieten bij ons resort (de bon is twee jaar geldig). Zowel geschikt voor een beginner áls voor de echte wellnessexpert!

Wil je echt indruk maken? Maak de cadeaubon dan nog feestelijker met onze luxe Wellnesscadeaubox! In deze box vind je naast de cadeaubon met waarde naar keuze ook een BABOR ampullenkuur én je kiest een persoonlijke edelsteen met een eigen unieke werking, welke perfect bij de ontvanger past. Om de box af te maken kun je een briefje met een persoonlijke boodschap toevoegen, die handgeschreven wordt door onze collega’s. We verpakken en versturen je Wellnesscadeaubox met liefde!

Cadeautip 4: Geef persoonlijke groei cadeau
De workshops en meerdaagse programma's van Retreats zijn het bijzondere cadeau dat de ontvanger zichzelf wellicht niet gunt. Een waardevoller cadeau is er dus niet! Je hebt de keuze uit een workshop van een middag, meerdaagse programma's mét hotelovernachtingen of een opleiding van meerdere dagdelen. Hierbij is genieten in onze heerlijke wellness inbegrepen, om lichaam en geest te verwennen. Met een Retreats workshop als cadeau geef je de basis voor goede gezondheid, meer levensgeluk en stressvrij leven!

Maak een keuze.