Webshop
Bediening, ook aan je zonnebedje

Thermen Soesterberg zoekt talent!

We zoeken collega's. Dit is jouw kans om te gaan werken in een wel héél relaxte omgeving.

bekijk vacatures

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Bamboemassage 

Natuurlijk, diepgaand én heilzaam effect 

Deze exclusieve massage is door het gebruik van bamboestokken een stevige, maar ook ontspannende behandeling die doorwerkt op het gehele lichaam. De behandeling zorgt ervoor dat spanning en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in je lichaam én geest.

De massage onderscheidt zich door het gebruik van natuurlijke materialen. Ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt.  Geniet van deze eeuwenoude én natuurlijke massagetechniek!

Bamboe massage 50 min

50 minuten
  • Activeert lymfewerking 
  • Verwarmd spieren en lichaam 
  • Draagt bij aan het zelfhelend vermogen van het lichaam 
  • Achterzijde en voorzijde van het lichaam worden gemasseerd 

Bamboestokken en Chinese uitgangspunten 

De Bamboemassage is een behandeling met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen, die gebaseerd zijn op vijf elementen; hout, vuur, aarde, water en metaal.

In deze massage staat het element ''hout'' centraal. Door het gebruik van de bamboestokken ervaar je een diepere en stevige massage, waardoor je spierknopen verdwijnen en je lichaam en geest volledig ontspannen.

Reserveer bij jouw sauna entree

Een natuurlijke ontgifting 

Rollenén kneden... De beweging van de bamboestokken, uitgevoerd door onze masseurs, stimuleert en verwarmt je lichaam om zo óók de opgehoopte gifstoffen te verwijderen.Door middel vanChinesebamboestokken worden de zenuwuiteinden in je huid en in de spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt hierdoor op gang, wat weer zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen. Een natuurlijk, diepgaand én heilzaam effect! 

Bamboe als materiaal staat in het Oosten dan ook bekend om zijn heilzame werking. Het bevat kiezelzuur en dit helpt het zelfhelend proces in ons lichaam te stimuleren. Een aantal voordelen van een heerlijke bamboemassage:  
 
✔ Zorgt voor mentale en fysieke ontspanning  
✔ Activeert de lichaamsenergie  
✔ Heractiveert de bloedcirculatie  
✔ Elimineert stress en spanning in je spieren  
✔ Ontgift en versterkt het immuunsysteem  
✔ Zorgt voor mentale en fysieke ontspanning  

Maak een keuze.