Een cadeau voor jouw medewerkers of relaties

Rust, ontspanning en een goede gezondheid. Dát gunnen we toch iedereen? En vooral jouw eigen medewerkers, collega’s of belangrijke relaties! Want ontspannen (en bovenal stressvrije) medewerkers en relaties zorgen voor een positieve energie. Daarmee wordt de wereld een stukje mooier. En meer ontspannen, dat ook! Fijn als je daar als werkgever of relatie aan bij kunt dragen, toch?

Kies jouw geschenk

Thermen Cadeau

Een massage, gezichtsbehandeling, dagje wellness, hotelovernachting én retreat heeft meer effect dan welk fysiek presentje ook. En, omdat je misschien niet precies weet waar jouw medewerkers of relaties van houden, kan de ontvanger van het Thermen Cadeau zelf bepalen wanneer hij of zij komt genieten én waar ‘ie van gaat genieten.

En het Thermen Cadeau heeft heel veel voordelen..

  • De kaart is maar liefst 2 jaar geldig
  • Het bedrag kan zowel in delen als in één keer besteed worden, ongeacht de waarde van de kaart
  • De kaart is ook te verzilveren bij onze zusjes Thermen Berendonck, Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans, dus wonen je collega's of relaties verspreid door het land? Ook dán zit je goed.
  • Je bestelt ‘m al met een waarde vanaf 10 euro
  • Lastminutecadeau? Kies dan voor de digitale cadeaukaart
  • Inclusief persoonlijk kaartje en gratis inpakservice
  • En dus heel belangrijk; ontspannen medewerkers, zijn gezonde en positieve medewerkers!

(Relatie)geschenk op maat

Die ene collega die altijd zo flexibel is en bij kan springen tijdens personeelstekorten. Of die relatie die net ziek is geweest. De manager met zijn drukke baan. De secretaresse die – naast dat zij alles regelt op het werk - thuis ook alle ballen omhoog houdt. Iedere werknemer of relatie kan wel wat ontspanning gebruiken. En hoe fijn als je dit als werkgever of relatie kunt schenken, in de vorm van een relaxte ervaring!

Heb je een specifiek arrangement in gedachten? Of zou je jouw cadeau graag willen combineren met een van onze items in onze webshop? Of heb je misschien een persoonlijke voorkeur voor de verpakking? Er is heel veel mogelijk en wij denken graag met je mee. 

Waar natuur en zintuigen elkaar versterken

Echt ontspannen begint bij je zintuigen. En bij Thermen Soesterberg. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten. Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en vernieuwende wellness belevenissen. Stap in onze weldadige kruidensauna en ervaar de kracht en heilzame werking van kruiden. Ontdek de natuur op z'n puurst in onze Zwemvijver óf in onze houtgestookte Maa sauna. En geniet van de stilte en de pure geur van berk in de Berkensauna. Een intense prikkel voor al je zintuigen en hét recept voor diepe ontspanning.

Ontdek en beleef Thermen Soesterberg, een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. Wij noemen het wellness in z’n puurste vorm.

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.