Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Agenda speciale dagen & weekenden

Bekijk hieronder de planning voor onze speciale dagen en evenementen

Rituelenweekend

Op 2 én 3 juli vieren we de start van het zomerseizoen met een speciaal ‘Zonnewende’ rituelenweekend. Tijdens dit weekend geniet je o.a. van: extra klankconcerten (hoe sfeervol, nu het wat langer licht is), speciale meditaties, een uitgebreid(er) belevenisprogramma, een uniek vuurritueel en speciale smudge rituelen met klanken en harsen. Vier jij de start van een nieuw seizoen met ons mee?

Aankomende data:
2 & 3 juli
10 & 11 december

Opgietweekend

Een aantal keer per jaar organiseren wij opgiet-dagen en weekenden. Waarin de beste opgieters ter wereld hun shows aan jou zullen tonen. 

Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld. Met rituelen van ver en met alle aandacht van heel dichtbij. 

AANKOMENDE DATA:
17 & 18 december
27 t/m 30 okt

Afterparty WM Aufguss

Van 12 t/m 18 september 2022 vindt het WM Aufguss bij Thermen Bussloo. Eind oktober komen alle opgieters naar Thermen Soesterberg om nogmaals hun WM showopgieting te tonen. Een weekend bomvol de beste opgietingen ter wereld! Ben jij erbij?

Speciale WM after party arrangementen zullen later dit jaar online komen. 

Aankomende data:
27 t/m 30 oktober

Evenementen en speciale dagen bij onze zusjes:

Thermen Bussloo

Van 12 t/m 18 september 2022 vindt het WM Aufguss plaats in het splinternieuwe saunatheater van Thermen Bussloo. Beleef unieke shows van de beste saunameesters ter wereld! Wil jij erbij zijn als de beste saunameesters ter wereld strijden om de titel?

In oktober en november staan er nog twee unieke rituelenweekenden op de planning. Bekijk de agenda via onderstaande button. 

bekijk agenda

Thermen Berendonck

Opgietdag: Op 8 oktober organiseert Thermen Berendonck een opgietdag, waar de beste opgieters ter wereld hun shows aan jou zullen tonen.

Onze saunameesters nemen je mee naar een andere wereld. Met opgietingen van ver en met alle aandacht van heel dichtbij. Kom jij genieten van hartverwarmende opgietingen?

Divali: feest van duizend-en-één lichtjes. Beleef het op 22 en 23 oktober bij Thermen Berendonck. 

bekijk agenda

Thermen Bad Nieuweschans

Sauna's en opgietingen, die horen gewoon bij elkaar. In Thermen Bad Nieuweschans zijn ze allesbehalve gewoon. Ze zijn authentiek en uniek. En bovenal hartverwarmend.

Laat je meenemen in weldadige opgietshows, laat je verrassen door intense rituelen én temperaturen. Geniet ervan, dat vooral!

bekijk agenda

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.