Wat wil je reserveren?
Sauna entree Losse beautybehandeling
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Belevenis programma

Voor de ultieme wellnessbeleving

Even uit je hoofd en weer ín je lichaam. Luisteren naar wat je lijf nodig heeft. Gun jezelf positieve energie, balans én een ontspannen gevoel. Dat bieden we jou met ons unieke belevenisprogramma.

Kies wat bij jou past & geniet

Kies tijdens jouw bezoek waar je op dat moment behoefte aan hebt en wat die dag bij jou past. Niks moet, alles mag. Het is jouw dag! Al onze rituelen zijn toegankelijk op basis van beschikbaarheid. Extra fijn: je hoeft dus vooraf nog geen keuze te maken.

Wat hebben we voor jou in petto?

Van heerlijke klankrituelen en meditaties, tot bijzondere geurbelevenissen en floating sessies. Alles om jouw wellnessdag helemaal compleet te maken. Extra fijn, juist nu! Ervaar wat het voor je lichaam doet en maak kennis met ons speciale belevenisprogramma…

We bieden je dagelijks heerlijke rituelen en geurbelevenissen. Ontspanning, ruimte én rust gegarandeerd. 

Bekijk hieronder ons dagelijkse programma. Van ons, voor jou. 

Klank- en geur rituelen

Klank ritueel: Leg je gedachten even naast je neer en focus op het hier en nu. Dat ervaar je tijdens het unieke klankritueel. Een fijne combinatie van weldadige warmte en rustgevende oosterse klanken. Heerlijk voor lichaam en geest.

Smoke ritueel: Ontdek de unieke combinatie van klank en geur in onze warme Vijversauna. Ervaar de magie van oosterse instrumenten en de geur van kruiden, hout en hars. Een bijzondere en ontspannen ervaring die zeker de moeite waard is.

Geurbeleving: Geniet van de fijne warmte in onze kelo sauna én ervaar het weldadige effect van etherische oliën op jouw lichaam. Sluit je ogen en ga even voor een moment op reis. Onze saunameesters laten je kennismaken met de magie van geur. Ontspannend en verkwikkend.

Meditaties & Yoga

Droomreis: Laat je meevoeren op reis in je eigen dromen. Kom helemaal tot rust door de ontspannende klanken van oosterse instrumenten en de geur van wierook. Een moment om de aandacht te brengen waar je dat het meest nodig hebt.

Sauna Yoga: Het is algemeen bekend dat sauna én yoga beide gezond zijn voor lichaam en geest. Iedere ochtend kun je daarom met een klein groepje deelnemen aan Sauna Yoga. Heerlijk ontspannend voor je lijf en voor iedereen geschikt, ook als je geen ervaring met yoga hebt. 

Yoga Nidra: Kom helemaal tot rust in onze warme en sfeervolle Yurt. Een bijzondere vorm van Yoga waarbij je lichaam balanceert tussen wakker en slapen. Een fijne energieboost voor lichaam én geest. 

Ademmeditatie: Ademhaling en mediteren gaan hand in hand. Leer bewust te worden van je ademhaling en ontdek wat dit voor je lichaam doet. Heerlijke rustgevende meditatie om je aandacht weer even naar binnen te keren. 

 

Verwen rituelen

Vitaal floating: Ontspannen bewegen en floaten in warm water. De combinatie van yoga, pilates en floating zorgt ervoor dat je bewuster wordt van je lichaam en geest en dat dit beter op elkaar wordt afgestemd. Met als resultaat verhoging van de spierkracht, lenigheid en directe, diepe ontspanning voor lichaam en geest.

Gezichtsmasker: Tussen de saunarondes door je huid even extra hydrateren en verzorgen? Tijdens dit ritueel ontvang je een heerlijke creme/peeling als verwennerij voor jou en je huid. Breng het aan op je gezicht, laat het een paar minuten intrekken en geniet van een zijdezachte huid.

Het belevenisprogramma is inclusief bij

Deze arrangementen

Bekijk

Deze entree

Bekijk

Maak een keuze.