Wat wil je reserveren?
Sauna entree
Voucher verzilveren
Heb je een voucher?
NL

Ons verhaal

Waar natuur en zintuigen elkaar versterken

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Soesterberg. Hier, hartje Nederland en op de groene grens van de Utrechtse Heuvelrug, gaat het om ervaren en beleven. En dat doe je met al je zintuigen.

Ontdek, ervaar en geniet

Echt ontspannen begint bij je zintuigen. En bij Thermen Soesterberg. Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur zetten wij jouw zintuigen op genieten.

Laat je meenemen in authentieke sauna rituelen en vernieuwende wellness belevenissen. Verwarm je lichaam en geest met weldadige ervaringen.

Ontdek en beleef Thermen Soesterberg, een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten. Wij noemen het wellness in z’n puurste vorm.

Hooggeëerd publiek, welkom in

Dé wellnesservaring van Europa is absoluut het Sauna Theater. Een grootse en unieke belevenis waar wellness en theater elkaar ontmoeten. Bovendien een primeur in Nederland én Europa. “In het Sauna Theater is plaats voor maar liefst 180 gasten die op hetzelfde moment de ultieme wellness show beleven. Hier zitten alle zintuigen op de eerste rang. Onze eigen opgieters - en gastopgieters van over de hele wereld - nemen je mee in een hartverwarmende ervaring.”, aldus Fabian Dolman (directeur Quality Wellnessresorts)

Het theater loopt voorop en vooruit in techniek. Licht en geluidsshows brengen de verhalen tot leven en prikkelen de zintuigen op elk niveau. Een led-scherm van meer dan 4,5 meter breed nemen je mee naar nieuwe werelden en dimensies. Elke opgieting is een ware show; een verhaal dat verrast en verwondert.

Quotes

Familiebedrijf

Quality Wellnessresorts, het beste en het fijnste voor jou...

Lees meer
Familie Dolman v4

Onze tijdlijn

3 augustus 2017

Officiële opening Thermen Soesterberg

Lees verder

Officiële opening Thermen Soesterberg

11 september 2017

Wereldkampioenschap Opgieten in Thermen Soesterberg

Aufguss WM

Wereldkampioenschap Opgieten in Thermen Soesterberg

21 mei 2018

Opening van het vernieuwde Beautycentrum

Lees verder

Opening van het vernieuwde Beautycentrum

  • 2017
  • 2017
  • 2018

Sauna Theater

Primeur in Nederland én Europa

Bekijk de sauna

Onze opgietingen

Meer dan 15 opgietingen per dag!

Opgietingen

Maak een keuze.