app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Vijversauna

Middenin de natuur

De Vijver sauna raakt al je zintuigen. Terwijl je geniet van deze pure sauna kijk je uit over de prachtige natuurlijke zwemvijver. Door de grote ramen ervaar je binnen en buiten als een geheel. Dicht bij de natuur, zoals alles in Thermen Soesterberg.

Natuur en authentieke sauna rituelen ontmoeten elkaar in de Vijver sauna. Het klimaat van deze sauna is heerlijk zacht en brengt je helemaal tot rust. Het uitzicht op de vijver en het omliggende bos versterkt die ervaring nog een extra. Geniet van de weldadige warmte en koel vervolgens af in het heerlijk frisse en zuivere water van de zwemvijver. Ben je klaar voor de volgende ronde?

Temperatuur 85°
Bijzonder Uitzicht over de natuurlijke zwemvijver
Rituelen Dagelijks Klank, kleur en geurritueel
Puur natuur, onze zwemvijver | Thermen Soesterberg

Natuurlijk koelen

Na een heerlijke opgieting in de Vijversauna is het heel belangrijk uw lichaam goed te koelen. Bij Thermen Soesterberg geniet u van een natuurlijk koelproces in de natuurlijke zwemvijver. Uniek aan deze zwemvijver is dat er geen chloor of reinigingsmiddelen worden gebruikt. Het water wordt op een biologische manier gezuiverd. Dus puur natuur!

Saltarium

Ervaar de zuiverende werking van zout.

50 minuten

Maa sauna

De heetste sauna van Soesterberg!

50 minuten

Maak een keuze.