reserveer direct
sauna entree Arrangement
NL
<     VORIGE

Sauna's om van te houden

Onze Sauna's

Authentiek en weldadig. Zoals wellness bedoeld is.

Al onze sauna's zijn uniek. Bedoeld om je te verrassen met hun eigen karakter. Ze verschillen in temperatuur, in sfeer én natuurlijk in wat ze doen voor jouw lichaam en geest.

Verschillende opgietingen

In het Sauna Theater geniet je dagelijks van verschillende opgietingen.

Authentiek en weldadig

Al onze sauna's zijn uniek. Bedoeld om je te verrassen met hun eigen karakter. Ze verschillen in temperatuur, in sfeer én natuurlijk in wat ze doen voor jouw lichaam en geest. Maar ze bieden allemaal een wereld van ontspanning. Laat je verrassen door unieke sauna’s en heilzame wellness.

Hoe lang blijf je in de sauna?

Je bepaalt zelf hoe lang je in de sauna blijft. De aanbevolen saunaduur is afhankelijk van het soort sauna, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Over het algemeen raden we aan om maximaal 15 minuten in de sauna te blijven, om vervolgens af te koelen. Daarna ben je uiteraard vrij om nogmaals een sauna in te duiken. Het belangrijkste is dat je altijd naar je eigen lichaam luistert. Ervaar je de sauna als te warm of voel je je licht in je hoofd? Loop dan rustig weer naar buiten, ook als je pas net in de sauna bent. Neem na elke saunagang de tijd om af te koelen.

Hoeveel graden is de sauna?

Hoeveel graden het is in de sauna? Dat is voor elke sauna verschillend. In de Maa sauna kan de temperatuur oplopen tot wel 110° Celsius. De Finse sauna en de Berkensauna hebben een temperatuur van 90° Celsius. In de Kristalsauna is het met 85° Celsius iets minder warm. In het Saltarium is het rond de 70° Celsius. In de Infraroodsauna ligt de temperatuur een stuk lager; hier is het tussen de 60 en 65° Celsius. Door de relatief droge lucht is de warmte goed te verdragen en blijven veel mensen hier vaak wat langer zitten. In de Rozensauna is het tussen de 65 en 70° Celsius. In de Stoomcabine is het ‘slechts’ 50° Celsius, al zul je deze sauna door de maximale luchtvochtigheid wel als behoorlijk warm ervaren.

Eet lekker mee

In ons Live Cooking restaurant Hemels.

Restaurants

Onze opgietingen

Een ware belevenis

Opgietingen

Maak een keuze.