Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Hamam

Oosters genieten

De Hamam; een eeuwenoud reinigingsritueel dat zijn oorsprong kent in Centraal-Azië. Onder invloed van het Romeinse Rijk werd het ritueel verspreid over de gehele Arabische wereld. Dit leidde tot het oosterse badhuis, de Hamam.

Ga jij 'm proberen?

Een hamamritueel is een meer dan een zeep en scrubsessie. We geven je ook een heerlijk massage-ritueel. Probeer het eens, gun jezelf deze ervaring!

Boek nu je hamam

Hoe werkt Hamam?

Een bezoek aan de Hamam begint altijd in ons badhuis met een stoombad. Daarna mag je plaatsnemen op een verwarmde stenen tafel. Het ritueel start met een scrubritueel, waarbij de Tellak (Hamam masseur) een speciale scrubhandschoen van ruwe zijde (een zogeheten kese) gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na een opgieting met warm water word je met Hamimi zeep en een traditionele zeepzak ingezeept. Daarna geniet je van een uitgebreide massage. Je lichaam raakt in een diepe staat van ontspanning. Na afloop wordt je nogmaals afgespoeld met warm water. Het Hamam-ritueel wordt afgesloten met Turkse thee en lokum (Turks fruit).

 

Boek nu een arangement
Traditionele hamamritueel | Thermen Soesterberg

Ja, ik wil de Hamam ervaren!

Kies voor een basis Hamam-ritueel of voor een van onze langere en meer uitgebreide rituelen, waarbij ook je hoofd en voeten worden gemasseerd en je haren worden gewassen.

De Hamam is een heerlijke, intense beleving voor lichaam en geest. Reserveer een Hamam-ritueel tijdens je bezoek aan Thermen Soesterberg en laat je verrassen door dit authentieke ritueel.

 

Hamam arrangement

Massages

Of ga je voor een intensieve of ontspannende massage?

Massages

Sauna's

Ontdek onze bijzondere sauna's.

Sauna's

Maak een keuze.