Wat wil je reserveren?
Sauna entree Luxe arrangementen
Badenkaart of wellnesscard?
Ik heb een badenkaart Ik heb een wellnesscard
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
NL

Zwangerschaps- massage

Alle aandacht en ontspanning. Voor jou.

Een heerlijke massage met Ayurvedische invloeden. En vooral ook een welkome massage, voor jou. Want je zwangerschapsperiode is een mooie tijd, maar soms ook best pittig. Zeker voor je lichaam. Neem daarom even tijd voor je lichaam en voor jezelf. Welverdiend, dachten wij zo.

Zwangerschapsmassage

50 minuten
  • heerlijk ontspannend
  • bestrijden van spierklachten
  • ervaar je zwangerschap nog bewuster

Dit doet de Zwangerschapsmassage voor jou

Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam, dat is het doel én effect van deze zwangerschapsmassage. Want juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert, liggen en slapen gaat gaat minder makkelijk. Je zwangerschap heeft ook invloed op je bloedsomloop. Veel voorkomende klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten en kramp in de kuiten. Ontspannen is naast fijn dus zeker ook nodig.

Een zwangerschapsmassage kan verlichtend werken en geeft je naast een ontspannen gevoel ook een geluksgevoel. Dat ervaar jij én dat ervaart je kindje. Goed om te weten: deze massage is los te boeken. Dus ook zonder sauna-entree kun je genieten van een fijn moment voor jezelf.

Wat is een zwangerschapsmassage?
Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage die speciaal is ontworpen voor zwangere vrouwen. Tijdens deze massage lig je comfortabel op je rug of soms op je zij, met een optimale ondersteuning voor je hele lichaam. De gebruikte technieken zijn volledig aangepast op de veranderde verhoudingen van je organen. Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam, dat is het doel én effect van deze zwangerschapsmassage.

Sauna & Zwanger

Lees meer over sauna tijdens je zwangerschap.

Eet je mee?

Proef de live cooking experience

Maak een keuze.