Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Exclusieve massage

Maak je dagje wellness compleet en boek een van deze unieke massages.

Lomi Lomi massage

Een heerlijke zomerse massage met kokosolie in Hawaïaanse sferen. De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude techniek die je spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en je zintuigen stimuleren. Luister naar de vrolijke Hawaïaanse muziek en ga op korte vakantie. Na deze massage voel je je fris, ontspannen en herboren.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.
65 minuten
€84,95 p.p.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze zachte, energetische massage gebruiken we speciale, warme oliën. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans. Optimaal genieten dus.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.

Mindfulness massage

Van denken naar voelen. De mindfulness massage brengt je helemaal in het hier en nu. Laat je gedachten los, kom in contact met je lichaam en met jezelf. Voel de spanning uit je lichaam verdwijnen en kom weer in balans. Deze massage voelt als langzaam ontwaken uit een diepe slaap. Genieten met je volste bewustzijn.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.
65 minuten
€84,95 p.p.

Bamboe massage

Deze exclusieve massage is door het gebruik van bamboestokken een stevige, maar ook ontspannende behandeling die doorwerkt op het gehele lichaam. De behandeling zorgt ervoor dat spanning en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in je lichaam én geest.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.

Vitaliteitsmassage

Met een intensieve massage waarbij gebruik wordt gemaakt van technieken als cupping en stretching en krachtige grepen en bewegingen. Een uitkomst bij specifieke ademhalingsklachten als bronchitis, astma, hyperventilatie of post-COVID klachten.

Aantal minuten en prijs
50 minuten
€69,95 p.p.

Exclusieve massages

Pure ontspanning of een krachtige sportmassage, Bij Thermen Soesterberg is het aanbod massages uiteenlopend. Met een massage geef je een cadeau aan jezelf! Of je nu op zoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages van Thermen Soesterberg is het allemaal mogelijk.

Reserveer nu jouw heerlijke dagje ontspanning en kies jouw verwenmoment in stap 2 van de reservering. Wanneer kom jij weer genieten?

reserveren

Beautycentrum

Thermen Soesterberg beschikt over een prachtig vernieuwde beautyafdeling. Hier heb je een ruime keuze hebt aan massages, maar ook lichaams- en gezichtsbehandelingen

Naast diverse, unieke massages, hebben we een geweldige hamam, of kies je voor een lichaamspakking? Naast al dit lekkers is er ook aandacht voor je voeten en handen bij onze pedicure en manicure.
Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen.

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag! Boek je behandeling direct of boek een van onze weldadige arrangementen.

sauna arrangementen

Sauna cadeaubon

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Júist in dit bijzondere jaar, waarin je je vrienden en familie minder vaak hebt kunnen zien dan normaal.

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.