app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Exclusieve massage

Maak je dagje wellness compleet en boek een van deze unieke massages.

Ayurvedische massage

De Ayurvedische massage is naast een bijzondere vooral ook een diep ontspannende ervaring. Bij deze zachte, energetische massage gebruiken we speciale, warme oliën. De steeds herhalende, lange, rustige massage-strijkbewegingen brengen je ontspanning én een innerlijke balans. Optimaal genieten dus.

aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Lomi Lomi Massage

Een heerlijke zomerse massage met kokosolie in Hawaïaanse sferen. De Lomi Lomi massage is een eeuwenoude techniek die je spieren, zenuwstelsel, bloedsomloop en zintuigen stimuleert. Luister naar de vrolijke Hawaïaanse muziek en ga op korte vakantie. Na deze massage voel je je fris, ontspannen en herboren.

aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Mindfulness massage

Van denken naar voelen. De mindfulness massage brengt je helemaal in het hier en nu. Laat je gedachten los, kom in contact met je lichaam en met jezelf. Voel de spanning uit je lichaam verdwijnen en kom weer in balans. Deze massage voelt als langzaam ontwaken uit een diepe slaap. Genieten met je volste bewustzijn.


aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.
65 minuten
€94,95 p.p.

Bamboe massage

Deze exclusieve massage is door het gebruik van bamboestokken een stevige, maar ook ontspannende behandeling die doorwerkt op het gehele lichaam. De behandeling zorgt ervoor dat spanning en spierknopen verdwijnen, zodat de rust weer kan terugkeren in je lichaam én geest.


aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

Bamboe gezichtsmassage

Een heerlijke, ontspannende massage van het gezicht, hoofd, decolleté, nek en schouders. De masseur gebruikt hierbij niet alleen de handen, maar ook bamboestokken. Een zeer exclusieve massage, die de doorbloeding en elasticiteit van de huid stimuleert.


Aantal minuten en prijs
50 minuten
€79,95 p.p.

Excellente massage

Wat heb jij vandaag nodig? Iets meer druk? Of juist een beetje aandacht schenken aan je nek en schouders? Onze masseurs zijn ware experts en kennen de kneepjes van het vak. Kies voor onze Excellente massage, dan word je in de watten gelegd met een persoonlijke én perfecte massage die aansluit bij wat jouw lichaam vraagt.

65 minuten
€99,95 p.p.

Magnesium massage

Maak je dagje wellness compleet en geniet van een weldadige massage met magnesium. Ervaar een ontspannende massage waarbij dit heilzame mineraal (magnesium) snel en effectief word opgenomen door de huid. Maximale ontspanning en een heerlijke aanvulling op jouw saunadag.

aantal minuten en prijs
65 minuten
€94,95 p.p.

Exclusieve massages

Pure ontspanning of een krachtige sportmassage, Bij Thermen Soesterberg is het aanbod massages uiteenlopend. Met een massage geef je een cadeau aan jezelf! Of je nu op zoek bent naar verzachting of verlichting, rust of een weldadige ervaring: met de massages van Thermen Soesterberg is het allemaal mogelijk.

Reserveer nu jouw heerlijke dagje ontspanning en kies jouw verwenmoment in stap 2 van de reservering. Wanneer kom jij weer genieten?

Beautycentrum

Thermen Soesterberg beschikt over een prachtig vernieuwde beautyafdeling. Hier heb je een ruime keuze aan massages, maar ook aan lichaams- en gezichtsbehandelingen

Naast diverse, unieke massages, hebben we een geweldige hamam, of kies je voor een lichaamspakking? Naast al dit lekkers is er ook aandacht voor je voeten en handen bij onze pedicure en manicure.
Ons deskundige team van schoonheidsspecialisten en masseurs staat zeven dagen per week voor je klaar om je heerlijk te laten genieten en ontspannen.

Gun jezelf een extra cadeautje op je saunadag! Boek je behandeling direct of bekijk eerst onze weldadige arrangementen.

Thermen Cadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Thermen Cadeau

Ontdek meer

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie.

lees er alles over

Maak een keuze.