Webshop
Cadeaubox Samen Genieten Thermen Soesterberg

NIEUW: Samen Genieten Box!

Een prachtige cadeaubox, inclusief twee sauna-entreebonnen én Babor ampullensets, verpakt in een luxe cadeaubox voor slechts 59,-.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Losse beautybehandeling
Voucher verzilveren
Ik heb een voucher
<     VORIGE

Veelgestelde vragen

Ons beautycentrum is geopend

Onze wellnessfaciliteiten en onze restaurants zijn tijdelijk gesloten t/m tenminste 10 mei 2021, maar ons beautycentrum is wel weer geopend! Dit betekent dat je weer een losse ontspannende massage of verzorgende gezichtsbehandeling kunt reserveren.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees hier meer over de losse beautybehandeling bij ons beautycentrum.

Veelgestelde vragen

Heropening beautycentrum

Ons beautycentrum is weer geopend. Daarmee is het (tijdelijk) óók mogelijk om een massage of beautybehandeling te boeken, zonder hierbij gebruik te maken van onze overige faciliteiten. Lees er hier meer over.

Je kunt met een gerust hart een beautybehandeling of massage boeken. Onze medewerkers houden zich aan de protocollen van de branchevereniging.

Onderdeel is een gezondheidscheck voorafgaand aan de behandeling of massage. Onze medewerkers dragen een mondkapje en waar nodig plastic handschoentjes.

Vanwege hygiëne voorschriften is het belangrijk dat je voorafgaand aan jouw behandeling je even afspoelt in onze doucheruimte. Daarom is het van belang dat je een half uur voor jouw aangegeven aankomsttijd bij ons incheckt. Je ontvangt van ons tijdens het inchecken badslippers, badjas en een handdoek.

Het dragen van een mondkapje tijdens een behandeling is verplicht. Een uitzondering op deze regel zijn gezichtsbehandelingen en hamam. 

Vanwege hygiëne voorschriften is het belangrijk  dat je voorafgaand aan jouw behandeling je even afspoelt in onze doucheruimte. Daarom is het van belang dat je een half uur voor jouw aangegeven aankomsttijd bij ons incheckt. Je ontvangt van ons tijdens het inchecken badslippers, badjas en een handdoek. 

Coronavirus

Bekijk hieronder alle veelgestelde vragen die betrekking hebben op het coronavirus en onze tijdelijke sluiting.

Let op: Onderstaande informatie is op basis van de huidige situatie en maatregelen die zijn afgekondigd tijdens de persconferentie op 14 april 2021. Bij een wijziging van de situatie en eventuele nieuwe Corona-maatregelen, behouden wij ons recht om veranderingen door te voeren.

Ons resort is helaas tijdelijk gesloten t/m tenminste 10 mei 2021, tot nadere berichtgeving van de overheid. We zien je graag na 10 mei 2021 weer terug in goede gezondheid.

Ons beautycentrum is wel weer open. Lees hier meer over de heropening van ons beautycentrum.

Onze deuren blijven gesloten t/m tenminste 10 mei 2021, tot nadere berichtgeving van de overheid.

Jazeker! Heb je een vraag en staat het antwoord niet tussen deze veelgestelde vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.  We ontvangen natuurlijk veel vragen op dit moment, waardoor de reactietijd mogelijk iets langer is dan je van ons gewend bent. 

Alle gasten met een reservering tussen nu en 11 mei, ontvangen van ons een e-mail met daarin alle informatie over het wijzigen of verplaatsen van de reservering.  

Heb je een reservering gemaakt tussen nu en 11 mei? Dan moeten wij helaas jouw reservering annuleren. Heb je al een nieuwe reserveringsdatum in gedachten? Wij vragen jou om een nieuwe reservering te maken én hopen je in goede gezondheid weer terug te zien in ons resort. Draag ondertussen zorg voor elkaar en blijf gezond. 

Indien je een reservering hebt gemaakt voor een dagje ontspanning vanaf 11 mei, dan zijn er voor nu geen uitzonderingen op de reguliere voorwaarden. We laten jouw reservering gewoon in ons systeem staan en gaan ervanuit dat we je vanaf 11 mei weer mogen én kunnen verwelkomen in goede gezondheid.

Op dit moment verlengen wij jouw badenkaart met de periode waarin wij gesloten zijn.  
Dit betekent dat jouw badenkaart in ieder geval 21 weken langer geldig is. Je hoeft hier zelf geen actie op te ondernemen of contact met ons over op te nemen. 

Reserveren

Ja, dit is verplicht. Zowel voor een bezoek vóór 1 juli als ná 1 juli. Dit om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen en onze gastenaantallen te kunnen reguleren. Zonder reservering kunnen wij je geen toegang verlenen tot ons resort. Klik hier om te reserveren.

We hanteren een verplichte aankomst- en vertrektijd, zodat wij onze gastenaantallen kunnen reguleren en de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers kunnen waarborgen. Wij vragen je dan ook om aan te komen op de aangegeven aankomsttijd en ons resort te verlaten op de vertrektijd die je bij je reservering aangeeft. 

Wil je iets wijzigen aan je reservering? De datum of tijd? Of wil je alsnog een behandeling bijboeken? We regelen het graag voor je, maar let op; soms gelden onze annuleringsvoorwaarden. Gebruik ons wijziging aanvraagformulier.

Alle informatie rondom reserveren met een geldige badenkaart kun je hier vinden.

Beautybehandelingen

Het tijdstip van jouw genietmoment hoor je zodra je bij ons binnenstapt. Zeker is dat jouw behandeling tussen jouw vooraf aangegeven aankomst- en vertrektijd gepland wordt. En er zit altijd een half uur tussen jouw aankomst en je (eerste) behandeling. Kun je dus lekker rustig aan doen. Je komt immers om te relaxen.

Natuurlijk doen we ons uiterste best om aan jouw wensen te voldoen. Echter kunnen wij het tijdstip van jouw voorkeur niet garanderen. Er zijn immers meer gasten met wensen. En… wie het eerst komt, wie het eerst geniet! Het definitieve tijdstip hoor je bij aankomst.

Ja hoor, als er op die dag nog behandelingen beschikbaar zijn, kun je die reserveren. Wil je écht zeker weten dat je kunt genieten van jouw favoriete behandeling, reserveer deze dan ruim van tevoren. Dan heb je nóg meer wellnessgenot om naar uit te kijken!

Faciliteiten

Iedereen moet kunnen genieten van onze wellness. Dus ja, ons wellnessresort is zoveel mogelijk rolstoeltoegankelijk. Behalve onze whirlpools en trappen in de baden, of sauna's met trappen.

Naast rust bieden we ook privacy, je kunt dus gebruikmaken van een ruimte om te kolven. De voeding bewaren we voor jou in de koeling.

Wij houden van zuiver en gezond. Dat geldt ook voor het water in de Thermen. Bij ons baad je in hoog vitaal water uit eigen bron. We werken niet met chloor en zuren, maar met zoutelektrolyse. Puur dus, en dat voel je!

Dat is op dit moment bij Thermen Soesterberg zelf nog niet mogelijk. Staat op ons verlanglijstje! Tot die tijd kun je bij onze buren, Hotel Kontakt der Kontinenten, je auto wel laden. 

Jouw auto kan je gratis parkeren op het terrein van Thermen Soesterberg. Bij het uitchecken krijg je een parkeermuntje mee, waarmee je ons parkeerterrein weer kan verlaten. 

Graag niet parkeren bij onze buren in de woonwijk. 

  • Reserveringsbevestiging
  • Badjas
  • Groot badlaken
  • Handdoek(en)
  • Badslippers
  • Flesje water

Lees hier meer.

Vaak worden de begrippen sauna en stoombad door elkaar gehaald. De overeenkomst is dat zowel een sauna als een stoombad warm aanvoelen, maar wat zijn de verschillen tussen een sauna en een stoombad?

Lees er hier alles over.

Huisregels

Natuurlijk. Je eigen spullen zijn altijd het fijnst, niet waar? Je kunt alles ook bij ons huren, hoor. Net zo makkelijk. (Of onze badjassen en handdoeken jouw favoriete kleur hebben, dat kunnen we niet beloven…)

Om de rust te bewaren binnen het wellnessresort hebben kinderen van 0 t/m 12 jaar geen toegang tot de faciliteiten. Kinderen van 12 t/m 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van ouders/verzorgers.

 

Om de rust en privacy van onze gasten te waarborgen is het gebruik van een mobiele telefoon en/of tablet in de thermen niet toegestaan. Dit geldt eveneens wanneer je de telefoon gebruikt als e-reader.

Nee, fotograferen is niet toegestaan. Dit geldt in het hele resort. 

Uitsluitend op badkledingdagen is het dragen van badkleding toegestaan én dan ook verplicht. Voor dames is een badpak of bikini toegestaan en voor heren is een zwembroek toegestaan.

Het dragen van lichaam bedekkende badkleding (zoals een burkini) is niet toegestaan in ons resort. De reden hiervoor is dat je lichaamstemperatuur en hartslag aanmerkelijk stijgen in de sauna en door het dragen van bedekkende badkleding kan je lichaam onvoldoende koelen. Het bezoeken van de sauna in bedekkende kleding kan dus voor gezondheidsrisico’s zorgen. Daarnaast voert het lichaam bij een saunabezoek een groot aantal afvalstoffen af. Het dragen van bedekkende badkleding zorgt voor het vasthouden en verder verspreiden van afvalstoffen. Dit is zowel voor jou als onze andere gasten niet hygiënisch.

 

Overige vragen

Nee, die zijn er niet. Er zijn wél vaste badkledingdagen, elke dinsdag. Op dinsdagen draagt iedereen (verplicht) badkleding, de hele dag en overal.

Die ontvang je snel. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, sturen wij de bon naar je toe. Dit kan drie tot vier werkdagen duren. Je kunt de bon online bestellen en betalen via iDEAL of aanschaffen bij onze receptie. Wil je 'm liever direct in je mailbox? Bestel dan een cadeaubon als PDF. 

Een dagje sauna is ontspannen en genieten. Ook tijdens je zwangerschap kun je daar natuurlijk zomaar zin in hebben. Ben je een regelmatige saunabezoeker? Dan kun je prima blijven komen. Ben je nog geen drie maanden zwanger dan kun je een bezoekje beter even uitstellen. Zwanger en saunabezoeken vragen sowieso extra aandacht.

Lees hier alles over sauna en zwangerschap

De rustgevende omgeving en ambiance in de sauna's van Thermen Soesterberg zorgen ervoor dat jij je lichamelijk en ook geestelijk heerlijk kunt ontspannen. Je vertoeft even in een andere wereld waar haast en stress geen toegang hebben.

Lees hier alles over sauna en gezondheid

Ja. En we accepteren veruit de meeste creditcards.

Dat kan natuurlijk gebeuren. We bewaren gevonden voorwerpen een maand. Ben je iets vergeten? Stuur dan een mail naar info@thermensoesterberg.nl. Dan berichten we je als we het hebben gevonden.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Telefonisch bereikbaar

Op maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur.

bel ons

Contactformulier

Neem contact op via het contactformulier. Wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Neem contact op

Maak een keuze.