Sauna Theater

Hooggeëerd publiek, welkom in het sauna theater!

Neem plaats, laat je meenemen in hartverwarmende verhalen en geniet. In het Sauna Theater spelen zintuigen een hoofdrol en is iedere opgieting een boeiend weless avontuur.

Een magische ervaring ...

Videowall 4,5 meter LED wall
Temperatuur 85°
Showopgietingen Ultiem genieten
Sauna Theater | Aufguss | Opgieting | Thermen Soesterberg

Vooruitstrevende technieken

Licht en geluidsshow brengen de verhalen tot leven en prikkelen de zintuigen op elk niveau. Een led scherm van meer dan 4,5 meter breed neemt de gasten mee naar nieuwe werelden en dimensies.

Show opgietingen

Laat je meevoeren naar andere plekken met onze thema-opgietingen. Of kom een weekend lang genieten tijdens de opgietweekenden.

Reserveren

Groots genieten

Groots genieten, intens beleven
In het Sauna Theater is plaats voor maar liefst 180 gasten die op hetzelfde moment de ultieme wellness show beleven. Onze eigen opgieters - en gastopgieters van over de hele wereld - nemen ‘het publiek’ mee in hartverwarmende verhalen, op een plek vol verrassingen…

De ultieme ervaring

Het theater loopt voorop en vooruit in techniek. Licht en geluidsshows brengen de verhalen tot leven en prikkelen de zintuigen op elk niveau. Een led-scherm van meer dan 4,5 meter breed neemt de gasten mee naar nieuwe werelden en dimensies. Elke opgietshow is een nieuw verhaal en een onvergetelijke belevenis. Trakteer je zintuigen op een totaal nieuwe en ultieme wellness ervaring. Welkom in het Sauna Theater!

Restaurant Hemels

Onze koks bereiden dagelijks geweldige live cooking lunches en diners.

50 minuten

Belevenisprogramma

Van ons, voor jou: hartverwarmende rituelen en opgietingen.

65 minuten

Maak een keuze.