Duurzaamheid
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Maa sauna

Ga even helemaal terug naar de oorsprong

Ontdek de Maa sauna, een authentiek Finse belevenis precies zoals deze bedoeld is. Wij noemen hem ook wel onze oersauna. Of grondsauna, want Maa is het Finse woord voor grond.

Temperatuur 110°
Bijzonder Droge, zachte warmte. Een boost voor je gezondheid.
Ervaring Aangenaam gevoel, een oorspronkelijke sauna-ervaring
Knapperend haardvuur | Aardesauna | Thermen Soesterberg

Half ondergronds...

De Maa sauna werd oorspronkelijk half onder de grond gebouw, vandaar de naam. Dat hebben we hier in Thermen Soesterberg dus ook gedaan. De sauna ligt half verzonken in de grond, dat geeft je een bijzonder geborgen gevoel. Maar het brengt meer. De grond zorgt ervoor dat de warmte in de houtgestookte Maa sauna op een natuurlijke manier wordt vastgehouden. Het Finse Kelo hout waarmee we de sauna bouwden versterkt dat effect nog eens. Zo ervaar je hier een optimaal en vooral behaaglijk saunaklimaat. Je voelt een droge, zachte en gezonde warmte terwijl de temperatuur hier kan oplopen tot wel 110 graden. Ervaar de weldadige kracht van een bijzonder oorspronkelijke sauna en geef je gezondheid een boost!

Tot wel 110 graden

Bij het heerlijk geurende en knapperende haardvuur.

Afkoelen

Zo bijzonder, zo fijn!

Cool off gelegenheden

Sauna Theater

Onze trots, het grote Theater!

Sauna Theater

Maak een keuze.