Duurzaamheid
zonnepanelen thermenresorts 1 v3

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Whirlpoolbaden

Ultiem ontspannen

Water is pure energie. Dat voel en ervaar je nog sterker in onze whirlpools. Vier hebben we er voor je. Een grote binnen, drie buiten. Daar kun je bubbelen in het zonnetje en met een berkenbos op de achtergrond… Dat is optimaal genieten.
Elke whirlpool is een feest voor de zintuigen. De massagejets en het warme water masseren je gehele lichaam. Dit heeft een positieve invloed op je stemming, op gewrichten en spieren en op de bloedsomloop. Je voelt je herboren.

Whirlpool bad: Ultiem ontspannen

Water is pure energie. Dat ervaar je nog sterker in onze verwarmde whirlpools. Vier hebben we er voor je. Een grote binnen, drie buiten. Daar kun je bubbelen in het zonnetje, met een berkenbos op de achtergrond… Dat is optimaal genieten.

Hoe werkt een whirlpool bad?

In tegenstelling tot een bubbelbad, dat alleen lucht het bad in pompt, werkt een whirlpool bad door het water in het bad aan te zuigen. De pomp spuit het water via zogeheten inspuiters terug het bad in. Door lucht aan de waterstralen toe te voegen voelen deze sterker aan, waardoor je van een intense massage geniet. Het enige dat je hoeft te doen is in het bad gaan zitten. Dit is jouw moment van ultieme ontspanning. 

Wat is het effect van een whirlpool bad?

Elke whirlpool is een feest voor de zintuigen. De massagejets en het warme water masseren je gehele lichaam. Dit heeft een positieve invloed op je stemming en geeft je nieuwe energie. Het borrelende water helpt je spieren te ontspannen en gewrichten te ontlasten. De combinatie van warmte, water en massage neemt stress weg. Spanning maakt plaats voor ontspanning. De massage door het water stimuleert je bloedsomloop en stofwisseling, versterkt je weerstand en helpt het bindweefsel verstevigen. Voor een optimale regeneratie van je lichaam.

Neem plaats in een van onze whirlpool baden en voel je herboren.

Verkoeling

In de dompelbaden of koelgrot.

Cool off gelegenheden

Voetenbaden

Een goed begin van je saunaronde.

Voetenbaden

Maak een keuze.