Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Ontspannen tijdens de feestdagen

Een knapperend haardvuur, prachtig versierde kerstbomen, schitterende verlichte sauna’s en heerlijk warme bubbelbaden. Dit jaar worden jouw feestdagen extra fijn en zacht. Want wij verrassen en verwennen je in onze sfeervol aangeklede thermen. Met pure wellness en unieke saunarituelen.

Ga voor een zorgeloze kerst vol verwenwarmte en doe nieuwe energie op voor het nieuwe jaar. Tijdens de feestdagen is ons resort gewoon geopend én juist in dit koude seizoen is wat extra warmte heel goed voor je!

Kies jouw ontspanmoment

Naar de sauna met kerst

Warme, liefdevolle en vooral zorgeloze kerstdagen. Een kerst zonder al te veel stress en zonder al te veel ‘moeten’. Bij Thermen Soesterberg vieren wij de feestdagen graag op een manier zoals dat alleen bij Thermen Soesterberg kan: Puur ontspannen!

Stap binnen in een nog sfeervollere ambiance; met prachtig versierde kerstbomen, fonkelende lichtjes en een bijzonder belevenisprogramma. Helemaal in kerstsfeer verrassen we je deze dagen in onze restaurants met overheerlijke kerstlunches en -buffetten. Jouw taak? Zorgeloos genieten en even tijd voor jezelf (en elkaar) nemen!
Dát is nog eens een ontspannen kerst!

Oud & Nieuw in de sauna

Hoe sluit jij het jaar 2022 af? Geniet van een ontspannen jaarwisseling en laad jezelf alvast op voor een gezond 2023! Kom op 31 december helemaal tot rust in één van onze sauna’s, neem tijd voor elkaar in onze warme whirlpools en geniet van een uitgebreid lunch- of dinerbuffet. Plan die heerlijke massage voor rust in je hoofd en ontspanning in je lijf. Het is een fijne en effectieve manier om de decemberdrukte even achter je te laten én vol nieuwe energie het nieuwe jaar in te gaan!

Wellnesscadeau

Niets is fijner dan ontspanning in het vooruitzicht! Geef een Wellnesscadeau; het relaxte cadeau om te geven én te krijgen

Bekijk meer

Sauna is gezond!

Vijf redenen om regelmatig naar de sauna te gaan.

Lees er alles over

Maak een keuze.