NL

Profiteer nog

dagen
uur
min
sec

Maak kans op een droomreis!

Boek nu je entree vanaf € 14,95 p.p.

boek nu en maak kans

Puur genieten.

En maak kans op een reis naar CANADA!

Prachtige natuurgebieden, rivieren, meren én watervallen. Canada is een paradijs voor natuurliefhebbers. Maar natuurliefhebbers kunnen hun hart óók ophalen bij Thermen Soesterberg. Verscholen in de bossen, een plek waar rust én natuur samenkomen.

Kom jij puur genieten bij Thermen Soesterberg én wil jij kans maken op een reis naar onze inspiratiebron Canada? Boek dan nu een entree vanaf €14,95 of één van de onderstaande arrangementen.

Ga jij mee op reis? Dít win je

Is jouw ticket voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Soesterberg óók direct jouw ticket voor het natuurlijke Canada? Boek nu jouw entree, al vanaf €14,95, of één van onze geselecteerde arrangementen en maak kans op een droomreis naar Canada voor twee personen. 

Bekijk hier de volledige voorwaarden

Boek en Win

Moeder natuur ♥ Wellness

Een oase van rust met schitterende natuur en opmerkelijke gastvrijheid. Hét natuurschone land van Canada. Een inspiratiebron voor onze zwemvijver, voor onze tuinen, voor ons labyrint en voor veel van onze sauna’s. Bij Thermen Soesterberg halen wij onze inspiratie uit de natuur én dit geven wij graag aan jou door.

Boek nu een entree vanaf € 14,95 óf boek één van onze geselecteerde arrangementen en ontdek zelf waar de inspiratie voor onze thermen vandaan komt. Wánt met jouw ticket maak je kans op een verzorgde reis naar het wonderschone Canada! 

Ik wil winnen

Wil je winnen?

Is jouw ticket voor een heerlijk dagje ontspannen bij Thermen Soesterberg óók jouw ticket voor het wonderschone Canada? Wie weet! Het enige wat jij hoeft te doen is reserveren, ontspannen & genieten; wij doen de rest!

Ik doe mee!

Entree mét massage €39,95

Ook met dit arrangement maak je kans op de droomreis voor twee!

Bekijk

Entree mét buffet €34,95

Ook met dit arrangement maak je kans op de droomreis voor twee!

Bekijk

Maak een keuze.