Webshop
Entree massage

Behandeling zonder sauna?

Wil jij een heerlijke massage óf beautybehandeling zonder sauna? Het is mogelijk bij Thermen Soesterberg!

LEES MEER
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Wellnesscadeau

Het relaxte cadeau voor de feestdagen

Rust, ruimte en weldadige warmte. Geen mooier cadeau dan ontspanning in het vooruitzicht! Wil jij iemand verrassen met een fijn ontspanmoment? Geef een Wellnesscadeau; pure ontspanning en verwennerij.

Kies jouw Wellnesscadeau

Jij kiest, wij verpakken en verzenden jouw Wellnesscadeau met zorg en liefde

Hartverwarmende verrassing

Leg pure wellness onder de kerstboom óf geef een verwenmoment als schoencadeau. Met een hartverwarmend Wellnesscadeau maak je iedereen blij én relaxt deze feestdagen. Geef een dagje ‘thermen voor twee’ óf ga voor een cadeaubon met waarde naar keuze. En laat de ontvanger zelf kiezen voor een heerlijke massage, een culinair verwenmoment óf luxe (hotel)arrangement.

Ook fijn; beide cadeaubonnen zijn óók te verzilveren bij onze zusjes Thermen Berendonck, Thermen Bussloo en Thermen Bad Nieuweschans.

TIP: kies voor een luxe box met een extra feestelijk tintje. Nu inclusief BABOR gezichtsverzorging (t.w.v. 27,95) én persoonlijke edelsteen.

Ultiem geschenk

Oprechte aandacht én een ontspannen gevoel. We brengen het als uniek cadeau bij je thuis. Of bij iemand die jij wilt verrassen. Kies voor een online cadeaubon, direct als PDF in je mailbox óf ga voor een bon met track & trace op je deurmat (of als verrassing bij de ontvanger thuis!)

Kies je voor een luxe box om je cadeau compleet te maken? Dan verpakken wij 'm feestelijk én met leuke extra's. Wat zit er in de box?

  • Cadeaubon met waarde naar keuze óf 'Thermen voor twee' 
  • BABOR gezichtsverzorging (t.w.v. 27,95)
  • Persoonlijke edelsteen met unieke werking

 

Uitpakken en stralen…

Kom je regelmatig bij ons ontspannen? Dan zijn de prachtige kristallen in ons resort je niet onbekend. Welke het zijn? De Rozenkwarts, Bergkristal én Amethist, ook wel de Gouden Driehoek genoemd. Deze edelstenen spelen een belangrijke rol om de energie van onze thermen in balans te houden.

En precies díe positieve energie geven we graag aan jou door. Met ons feestelijke Wellnesscadeau. Daarom kies je tijdens het bestellen van jouw luxe box een persoonlijke edelsteen met haar eigen unieke werking. Die precies past bij wat jij óf de ontvanger op dat moment nodig heeft. Is het meer balans? Meer energie? Of juist rust? Jij kiest, wij verpakken en verzenden met zorg en liefde.

Voorwaarden

Jouw Wellnesscadeau heeft nog een paar voorwaarden...

Bekijk

Ontdek onze webshop

De heerlijke producten uit ons resort bij jou thuis

Bekijk

Maak een keuze.