app afbeelding thermen

NIEUW: Thermen Resort Account

Hiermee heb je altijd toegang tot je persoonlijke Thermenfans voordelen, je reserveringen, gegevens en een heerlijke dosis ontspannende inspiratie.

Lees meer

Veilig en zorgeloos ontspannen

Je kunt gewoon bij ons komen ontspannen. Alleen, nu iets anders dan je normaal van ons gewend bent. Uiteraard doen we er wel alles aan om jouw verblijf op een veilige én ontspannen manier te laten verlopen.

Ons resort is elke dag geopend tot 17.00 uur, bekijk hieronder hoe jouw dagje sauna er nu uit gaat zien.

Een najaar vol verwenwarmte!

Het is tijd om even aan jezelf te denken. Voor jezelf te zorgen. Want, het mooiste wat je nú aandacht kan geven, is jezelf. Sterker nog, je hebt het nodig en het is goed voor je gezondheid.

Onze sauna’s zijn naast heerlijk ontspannend óók nog eens zuiverend en helend. Wil je juist nu je weerstand verhogen, je immuunsysteem versterken én ontspannen op een veilige plek? Gun jezelf dan één of meerdere saunagangen. Het zal je goed doen, dat beloven we je!

Bekijk onze sauna arrangementen.

Fijn om te weten:

Je begrijp dat we achter de schermen hard aan de slag zijn gegaan om jou als gast, maar ook onze medewerkers, een veilige plek te kunnen bieden. Met inachtneming van de regels, maken we er samen een ontspannen en veilig verblijf van!

  • We zijn helemaal volgens de RIVM richtlijnen voorbereid op jouw komst. Eén van de maatregelen is dat wij een maximum aantal gasten per dag hanteren. Daarom is het verplicht om je entree bij ons te reserveren.
  • Onze restaurants én ook onze sauna’s, baden en beautycentrum zijn geopend tot 17.00 uur. Dit betekent dat je van 9.00 tot 17.00 alle tijd én ruimte hebt om bij ons te komen genieten.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht. Maar geen zorgen, in onze sauna’s en baden is dit uiteraard niet nodig. Je draagt ‘m tijdens verplaatsing in onze receptiehal, beautycentrum en in de kleedruimtes.

Meer weten over onze maatregelen? Lees het hier.

Onze maatregelen

Benieuwd hoe jouw dagje sauna er in deze tijd uit ziet en weten waar je rekening mee moet houden? Lees het hier.

Geef ontspanning cadeau

Het mooiste cadeau in deze tijd. Gun diegene die jij liefhebt óók wat meer ontspanning. En tijd voor zichzelf.

Maak een keuze.