Duurzaamheid
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Kristalsauna

Ervaar de kracht van amethist en ammonieten

De natuurlijke magie van kristallen is voelbaar in deze vitaliserende sauna. Je ervaart de zuiverende en beschermende kracht van amethist. Dit violet kleurige kristal heeft dezelfde ontspannende eigenschappen als lavendel. De energie in de Kristalsauna wordt nog eens versterkt door ammoniet, een miljoenen jaren oude steenfossiel. De steensoort heelt, reinigt en beschermt je lichaam.

Temperatuur 85°
Bijzonder Vitaliserende kracht van amethist en ammoniet
Beleving dagelijks intense en relaxopgietingen.
Ervaar de kracht van kristal

Balans & Beleving

Verhalen uit de historie vertellen bovendien dat ammoniet een sterke band heeft met de aarde én alle chakra’s in balans brengt. Dagelijks kun je hier genieten van heerlijke kruiden- en relaxopgietingen. Deze maken de ervaring en werking van de Kristalsauna extra krachtig.

Natuurlijke magie

De naam vertelt al dat hier iets bijzonders gebeurt. De natuurlijke magie van kristallen is voelbaar in deze vitaliserende sauna. Ervaar de zuiverende en beschermende kracht van amethist. Dit violette kristal heeft dezelfde ontspannende eigenschappen als lavendel. De energie in de Kristalsauna wordt nog eens versterkt door ammoniet, een miljoenen jaren oude
steenfossiel. De steensoort heelt, reinigt en beschermt je lichaam. Verhalen uit de historie vertellen bovendien dat ammoniet een sterke band heeft met de aarde én alle chakra’s in balans brengt.

Beleef de opgietingen mee

Dagelijks kun je hier genieten van heerlijke kruiden- en relax- en intense opgietingen. Deze maken de ervaring en werking van de Kristalsauna extra krachtig.

Opgietingen

In deze sauna verzorgen we meerdere keren per dag opgietingen.

Opgietingen

Rozensauna

Ontspan met de geur van rozen.

Maak een keuze.