Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Vijversauna

Middenin de natuur

De Vijver sauna raakt al je zintuigen. Terwijl je geniet van deze pure sauna kijk je uit over de prachtige natuurlijke zwemvijver. Door de grote ramen ervaar je binnen en buiten als een geheel. Dicht bij de natuur, zoals alles in Thermen Soesterberg. Natuur en authentieke sauna rituelen ontmoeten elkaar in de Vijver sauna. Het klimaat van deze sauna is heerlijk zacht en brengt je helemaal tot rust. Het uitzicht op de vijver en het omliggende bos versterkt die ervaring nog een extra. Geniet van de weldadige warmte en koel vervolgens af in het heerlijk frisse en zuivere water van de zwemvijver. Ben je klaar voor de volgende ronde?

Temperatuur 85°
Bijzonder Uitzicht over de natuurlijke zwemvijver
Rituelen Dagelijks Klank, kleur en geurritueel
Puur natuur, onze zwemvijver | Thermen Soesterberg

Natuurlijk koelen

Na een heerlijke opgieting in de Vijversauna is het heel belangrijk uw lichaam goed te koelen. Bij Thermen Soesterberg geniet u van een natuurlijk koelproces in de natuurlijke zwemvijver. Uniek aan deze zwemvijver is dat er geen chloor of reinigingsmiddelen worden gebruikt. Het water wordt op een biologische manier gezuiverd. Dus puur natuur!

Saltarium

Ervaar de zuiverende werking van zout.

Saltarium

Maa sauna

De heetste sauna van Soesterberg!

Maa sauna

Maak een keuze.