Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Panoramasauna

Geniet van het uitzicht over onze prachtige tuinen

Beleef de natuur en haar seizoenen van heel dichtbij in onze Panoramasauna. Terwijl je lichaam ontspant, geniet je van een wijds uitzicht. Door de grote ramen heb je vrij zicht op het beukenbos dat Thermen Soesterberg omringt. Elk seizoen verandert het uitzicht met elk jaargetijde. De warme kleuren van de herfst, de opbloeiende natuur in de lente. Binnen is alles aangenaam constant, het hele jaar door.

Temperatuur 80°
Droge lucht luchtvochtigheid 30%
Bijzonder Zicht op onze mooie tuin

Geniet van het uitzicht

Wat is een panoramasauna?

Een panoramasauna is een sauna met grote ramen. Zo geniet je tijdens je saunabezoek van een wijds uitzicht over de omgeving, terwijl je heerlijk wegdroomt in de weldadige warmte. In onze Panoramasauna heb je vrij zicht op onze tuinen en het schitterende beukenbos dat Thermen Soesterberg omringt. Het dichtbegroeide, bosrijke uitzicht verandert met de seizoenen. Ervaar de warme kleuren van de herfst, de besneeuwde boomtoppen in de winter, de opbloeiende natuur in de lente en de zonovergoten zomer. Wat je ziet vanuit de Panoramasauna is geen twee dagen hetzelfde.

Geniet van een temperatuur van 80°C, een droge lucht, die je huid doet tintelen.

Sauna Theater

Onze trots. Het Sauna Theater!

Sauna Theater

Kruidensauna

Geniet van de geuren van verse kruiden.

Kruidensauna

Maak een keuze.