Webshop
Ervaar de show & warmte | Saunatheater | Thermen Soesterberg

Aufguss WK afterparty

Eén week, vanaf 23 okt t/m 30 okt, gevuld met ’s werelds beste saunameesters (top 10 van de wereld), verrassende thema’s en natuurlijk: de allerbeste opgietshows!

Kom jij het ervaren?

bekijk direct

Kontakt der Kontinenten

Boek je een hotelkamer op loopafstand van de Thermen.

bekijk meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement

Zwembaden

Binnen & buiten.

Thermen Soesterberg is rijk aan water. Je kunt kiezen uit maar liefst vier grote baden, waarvan twee in de aangename warmte van binnen en twee in de verfrissende buitenlucht.

Onze buitenbaden

Buiten is het dubbel genieten! In het hart van ons resort ligt het grootste wellness-buitenbad van Nederland. Heerlijk om rustig in te dobberen. Of kies je ervoor om juist een paar actieve baantjes te trekken? Aan de rand van het resort, op de grens van het bos, ligt het kleinere bad. Fijn om rustig en beschut te genieten. 

Beide baden hebben een constante temperatuur van 32°C. Zo kun je onder alle weersomstandigheden en in alle seizoenen heerlijk zwemmen. Fijn!

Onze warme binnenbaden

Ook binnen kun je kiezen uit twee behaaglijke, verwarmde baden. Beide in het hart van twee saunapleinen. Een goede start van je saunadag en heerlijk om tussendoor even rustig te badderen. Geniet dan meteen van het uitzicht door de grote glazen gevel in de net geopende vleugel.

Puur natuur

Heerlijk verfrissend, onze zwemvijver.

Zwemvijver

Ultiem ontspannen

In onze bubbelbaden!

Whirlpoolbaden

Maak een keuze.