Duurzaamheid
Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling

Zwembaden

Binnen & buiten.

Thermen Soesterberg is rijk aan water. Je kunt kiezen uit maar liefst vier grote baden, waarvan twee in de aangename warmte van binnen en twee in de verfrissende buitenlucht.

Onze buitenbaden

Buiten is het dubbel genieten! In het hart van ons resort ligt het grootste wellness-buitenbad van Nederland. Heerlijk om rustig in te dobberen. Of kies je ervoor om juist een paar actieve baantjes te trekken? Aan de rand van het resort, op de grens van het bos, ligt het kleinere bad. Fijn om rustig en beschut te genieten. 

Onze baden hebben verschillende temperaturen. In het Relax Bosbad buiten heeft het water een temperatuur van 32°C, het Therapie binnenbad is maarliefst 35°C. Ons grote buitenbad heeft een temperatuur van 27°C en het Relax binnenbad (onder de prachtige sterrenhemel) heeft een temperatuur van 32°C.

Zo kun je onder alle weersomstandigheden en in alle seizoenen heerlijk zwemmen. Fijn!

Onze warme binnenbaden

Ook binnen kun je kiezen uit twee behaaglijke, verwarmde baden. Beide in het hart van twee saunapleinen. Een goede start van je saunadag en heerlijk om tussendoor even rustig te badderen. Geniet dan meteen van het uitzicht door de grote glazen gevel in de net geopende vleugel.

Puur natuur

Heerlijk verfrissend, onze zwemvijver.

Zwemvijver

Ultiem ontspannen

In onze bubbelbaden!

Whirlpoolbaden

Maak een keuze.