reserveer direct
sauna entree Arrangement
Relaxte Wellnesscadeaus
Koop je decembercadeau
NL

Sauna Zeist

SAUNA ZEIST

  • Sauna op slechts 10 minuten van Zeist
  • Eerste Sauna Theater van NL
  • 16 Sauna faciliteiten!

Op slechts 10 minuten rijden vanaf Zeist ligt het sauna- en wellnessresort Thermen Soesterberg. Het resort is gelegen in het bosrijke gebied tussen Amersfoort en Zeist, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Onze moderne sauna en wellnessresort beschikt over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor u helemaal ontspannen zult raken.

Bent u op zoek naar onze speciale sauna aanbiedingen? Geniet van een dagje ontspannen in ons wellness resort met onze mooie kortingsacties!

Verbergen

SAUNAFACILITEITEN NAAST ZEIST

Bezoekt u Thermen Soesterberg, dan heeft u een ruime keuze uit 16 verschillende sauna‚Äôs, elk met hun eigen eigenschappen. Voor iedereen wat wils, dus ook voor u. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of de schitterende Bio sauna. Ook hebben wij verschillende baden voor u tot beschikking, zoals onze natuurlijke zwemvijver, dompelbaden of voetenbaden. Tot slot kunt u vrij gebruik maken van onze rustruimtes, zodat u volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, maar ook onze opgietingen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Voor deze opgietingen en rituelen betaalt u geen extra toelage.

Wilt u naast Thermen Soesterberg ook de omgeving van Zeist eens verkennen? Boek dan een van de kamers ons naastgelegen hotel. Dan heeft u een dag om het resort te bezoeken en een andere dag om bijvoorbeeld Slot Zeist te bezoeken. Uitstekend om bijvoorbeeld eens een heel weekend te genieten. Bekijk snel onze hotelarrangementen.

ROUTE ZEIST NAAR SAUNA THERMEN SOESTERBERG:

Wilt u de route bepalen vanaf Zeist naar sauna Thermen Soesterberg? Plan HIER uw route!

Komt u met het openbaar vervoer? Kijk dan HIER hoe laat de bussen van en naar het resort vertrekken.

DIRECT RESERVEREN

Maak een keuze.