Onze duurzaamheid

100% duurzaam!

Vanaf eind maart zijn wij 'all-electric'. Dat wil zeggen; volledig gasloos en met 100% duurzame energie. Benieuwd wat wij doen?

Lees meer
Wat wil je reserveren?
Sauna entree Arrangement
Behandeling zonder sauna
Losse massage of behandeling
<     VORIGE

Sauna Zeist

Sauna in de buurt van Zeist

Wil je eens heerlijk een dag ontspannen? Dan biedt sauna- en wellnessresort Thermen Soesterberg bij Zeist uitkomst. Het resort is gelegen in het bosrijke gebied aan vlakbij Zeist, waardoor de omgeving zelf al rust uitstraalt. Daarbij beschikken wij over een schitterend en divers aanbod van faciliteiten, waardoor je helemaal ontspannen raakt.

Sauna op slechts 10 minuten van Zeist
Sauna's, baden én het eerste Saunatheater van Nederland!

Saunafaciliteiten Thermen Soesterberg

Bezoek je Thermen Soesterberg, dan heb je een ruime keuze aan verschillende sauna's, elk met hun eigen eigenschappen. Voor ieder wat wills, dus ook voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze prachtige Panoramasauna of schitterende Kristalsauna. Ook hebben wij verschillende baden, zoals onze natuurlijke zwemvijver, dompelbaden of voetenbaden. Tot slot kun je heerlijk wegdromen in onze rustruimtes, zodat je volledig ontspannen raakt.

Niet alleen zijn onze faciliteiten uitstekend, ook onze opgietingen en rituelen zijn zeker het bezoeken waard. Onze saunameesters staan klaar om meerdere keren per dag hun kunsten te laten zien. Deze opgietingen en rituelen bieden we ook nog eens kosteloos aan aan de gasten van ons resort.

Route Zeist naar Sauna Thermen Soesterberg

Wil je de route bepalen vanaf Zeist naar Thermen Soesterberg? Plan dan hier je route.

Direct reserveren

Wil je direct een dagje ontspannen gaan plannen? Reserveer dan nu jouw dagje ontspanning!

Sauna Arrangementen

Een dagje ontspannen combineren met heerlijke lunch of diner? Of met een behandeling?

Maak een keuze.